ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας ακόμη είναι ο διεκδικητής της προεδρίας της Νέας Δημοκρατίας, μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη και των Απόστολο Τζιτζικώστα, στην κούρσα μπαίνει και ο Μάρκος Πανέττας.
Ο 43χρονος είναι μέλος της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας στην Κηφισιά και πρόεδρος εμπορικού συλλόγου της περιοχής.
«Χρειάζεται η νέα ηγεσία να μην έχει τα χαρακτηριστικά ενός επαγγελματία πολιτικού, που είναι κλεισμένος μέσα στον γυάλινο πύργο του κόμματος και της οικογενειοκρατίας» αναφέρει ο ίδιος σε ανακοίνωσή του με την οποία γνωστοποιεί την υποψηφιότητά του.
«Με τη διαδικασία των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου, δίνεται στην Νέα Δημοκρατία μια μοναδική ευκαιρία να αλλάξει και να έρθει κοντά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία», τονίζει, αρχικά στην δήλωσή τους και συνεχίζει, λέγοντας:
«Για να γίνει όμως αυτό, χρειάζεται η νέα ηγεσία να μην έχει τα χαρακτηριστικά ενός επαγγελματία πολιτικού, που είναι κλεισμένος μέσα στον γυάλινο πύργο του κόμματος και της οικογενειοκρατίας.
Για αυτό το λόγω αποφάσισα, να διεκδικήσω το δικαίωμα να είμαι υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
Θεωρώ ότι το κόμμα χρειάζεται την δυναμική ανθρώπων της αγοράς, αυτοδημιούργητων, με εμπειρία και άποψη για την πραγματική οικονομία και λύσεις για την ανάκαμψη της αγοράς. Που θα αγγίζουν τα προβλήματα των πωλητών, και θα τους δίνουν ουσιαστική ελπίδα, για το μέλλον το δικό τους και των παιδιών τους», καταλήγει.
























































