ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απόστολος Τζιτζικώστας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Κώστας Καραμανλής, Νέα Δημοκρατία,


















































Νετανιάχου στο Fox News: Όχι F-35 στην Τουρκία - Κατέχει τη μισή Κύπρο και απειλεί την Ελλάδα
Αίγιο: Ανατροπή στην υπόθεση της διπλής δολοφονίας - Σενάριο για δράστιδα τη μητέρα
Τουρκία-Σ.Αραβία με λεφτά του Κατάρ «ανασταίνουν» τον Σιδηρόδρομο της Χετζάζης κόντρα στον IMEC και στα συμφέροντα Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ
Δημοσκόπηση Interview: Σταθερά δεύτερη με άνοδο η ΕΛ.Α.Σ. του Τσίπρα, πρώτη με πτώση η ΝΔ
Τραμπ από Σύνοδο ΝΑΤΟ: «Οι ΗΠΑ θα άρουν τις κυρώσεις CAATSA στην Τουρκία - Όλα ανοιχτά και για F-35»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν αποκαλύπτει τις προθέσεις του για την ηγεσία της ΝΔ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος σε συνομιλία που ειχε σήμερα, Δευτέρα, με δημοσιογράφους δήλωσε πως θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του όποτε κρίνει ο ίδιος.
«Η απόφαση είναι δική μου. Θα την ανακοινώσω όποτε κρίνω. Σέβομαι τη γνώμη όλων. Συζητάω με όλους. Αλλά δεν θα μου επιβάλει κανείς και καμιά τίποτα και ό,τι γίνει δεν θα είναι προϊόν παρασκηνιακής συνεννόησης. Αν πάρω απόφαση, θα την πάρω με πολιτικά κριτήρια για να αλλάξω τη ΝΔ, να είμαι καιρό και όχι για να κάνω τον τοποτηρητή» σχολιάσε.
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης φαίνεται πως κερδίζει την προτίμηση του πρών πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, ο οποίος σε επικοινωνία που είχε μέσα στο Σαββατοκύριακο με τον πρόεδρο της ΝΔ τον παρότρυνε να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του αρχηγού του κόμματος.
Με την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα φέρεται να διαφωνεί ο Κώστας Καραμανλής, και μάλιστα εξέφρασε τις αντιρρήσεις του στον περιφερειάρχη σε επικοινωνία που είχαν.
























































