ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Ίσραελ Κατζ εξευτέλισε τον «τζάμπα μάγκα» Ερντογάν - «Χάρτινος σουλτάνος» και άλλα... κοσμητικά
Οι ψεύτες του τουρκικού ΥΠΕΞ υποστηρίζουν ότι το 1821 οι Έλληνες επαναστάτες έσφαξαν «Τούρκους» στην Τριπολιτσά - Ποια είναι η
ΟΗΕ - Πεζεσκιάν σε Τραμπ: Το Ιράν δεν θα παραδοθεί στον πόλεμο με τις ΗΠΑ
Πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ διηγήθηκε πώς η Μοσάντ «εντόπισε» τον πυρηνικό αντιδραστήρα της Συρίας
Τσίπρας: «Ή εμείς ή κανείς» - Μόνο η ΕΛΑΣ μπορεί να κερδίσει τον Μητσοτάκη (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σκληρές προειδοποιήσεις προς τους υπουργούς του απηύθυνε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.
Εκτός των δημοσίων παραινέσεων προς τους υπουργούς να μην «στελεχώνουν τις πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές» και να μην αισθάνονται «ιδιοκτήτες» των υπουργείων τους.
Παράλληλα, αναφέρθηκε αναλυτικά σε «φαινόμενα παραγοντισμών» που παρουσιάστηκαν κατά την πρώτη θητεία της κυβέρνησης προειδοποιώντας πως «δε θα ανεχθεί να συνεχιστούν τέτοια φαινόμενα από κανέναν».
Ο Αλέξης Τσίπρας με αυτόν τον τρόπο έστειλε μήνυμα ακόμη και σε στενούς συνεργάτες του.
Το παράδειγμα του Κώστα Σημίτη αναμένεται να ακολουθήσει ο Αλέξης Τσίπρας, με το περίφημο… μπλοκάκι.
πέραν των μνημονιακών υποχρεώσεων και των προαπαιτούμενων της συμφωνίας, ο πρωθυπουργός θα σημειώνει όλα τα εκκρεμή θέματα όλων των υπουργείων, θα ζητεί από τους υπουργούς χρονοδιάγραμμα επίλυσής τους και θα τους τηλεφωνεί συχνά υπενθυμίζοντάς τους τις υποχρεώσεις τους.
Ένα «άλλο Τσίπρα» προαναγγέλλουν οι συνεργάτες του πρωθυπουργού όσον αφορά τον συντονισμό της κυβέρνησης.
«Τώρα δε θα τους αφήσει σε ησυχία», λένε συνομιλητές του, περιγράφοντας έναν πρωθυπουργό αποφασισμένο να μην αφήνει τίποτα να πέσει κάτω.
Ήδη, ο Αλέξης Τσίπρας έχει προαναγγείλει τακτικότατες συνεδριάσεις του Κυβερνητικού Συμβουλίου.
Τέλος, ο πρωθυπουργός σχεδιάζει να επισκέπτεται συχνά τα μη «μνημονιακά» υπουργεία, ώστε όλα τα μέλη της κυβέρνησης να αισθάνονται υπό παρακολούθηση και να μην «πληρώσουν» με «ποινή» τυχόν ολιγωρίες τους έπειτα από την παρέλευση του πρώτου 6μήνου της παρούσης κυβέρνησης.
























































