Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαξίμου: Προκλητικός ο Μεϊμαράκης, ας μελετήσει το αποτέλεσμα των εκλογών

Μαξίμου: Προκλητικός ο Μεϊμαράκης, ας μελετήσει το αποτέλεσμα των εκλογών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σφοδρή επίθεση στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη εξαπολύει το Μέγαρο Μαξίμου για τα όσα είπε για την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στο Clinton Global Initiative στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, κύκλοι του Μαξίμου υπογραμμίζουν ότι είναι προκλητικό να κατηγορεί ο κ. Μειμαράκης τον Αλέξη Τσίπρα ότι πήγαινε απροετοίμαστος στις διαπραγματεύσεις, ενώ, όπως σημειώνει, η ΝΔ ως κυβέρνηση ήταν διατεθειμένη να υποχωρήσει σε οποιαδήποτε απαίτηση των δανειστών.

Επιπλέον, υποστηρίζει ότι η επιτυχία του ταξιδιού του κ. Τσίπρα στη Νέα Υόρκη έχει φέρει σε προφανή αμηχανία τη ΝΔ, και καλεί τον κ. Μειμαράκη να μελετήσει καλύτερα τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών για να βγάλει τα αναγκαία πολιτικά συμπεράσματα.

Ειδικότερα, σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Μεϊμαράκη, αναφέρεται:

«Η επιτυχία του ταξιδιού του Πρωθυπουργού στην Νέα Υόρκη, έχει φέρει σε προφανή αμηχανία τη Νέα Δημοκρατία. Είναι ωστόσο τουλάχιστον προκλητικό, να κατηγορεί ο προσωρινός αρχηγός της ΝΔ τον Αλέξη Τσίπρα ότι πήγαινε απροετοίμαστος στις διαπραγματεύσεις, όταν το κόμμα του ως κυβέρνηση ήταν διατεθειμένο να υποχωρήσει σε οποιαδήποτε απαίτηση των δανειστών. Συνιστούμε στον κ. Μεϊμαράκη να αφήσει τις γραφικές ασκήσεις ειρωνικού ύφους και να μελετήσει καλύτερα τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών, ώστε να βγάλει – αν είναι σε θέση – τα αναγκαία πολιτικά συμπεράσματα».

Μεϊμαράκης: Απροετοίμαστος ο Τσίπρας, όπως και στις διαπραγματεύσεις

«Όταν προσέρχεσαι να λάβεις μέρος σε διάλογο με τόσο μεγάλο ακροατήριο και εκπροσωπείς τη χώρα, οφείλεις να είσαι άρτια προετοιμασμένος και δεν είναι κακό να έχεις και μεταφραστή», δήλωσε νωρίτερα ο κ. Μεϊμαράκης, επιτιθέμενος και στον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την παρουσία του στο Clinton Global Initiative.

Ο πρόεδρος της ΝΔ εξήγησε ότι η σιγουριά που αισθάνεται κανείς σε επίπεδο αλαζονείας δεν τον αφήνει να δει τις αδυναμίες του και αντί για σιγουριά εκπέμπει αμηχανία και δεν τιμά τη χώρα.

«Φαίνεται ότι έτσι πήγε και στις διαπραγματεύσεις που κράτησαν τόσες ώρες, ο κ. Τσίπρας, απροετοίμαστος», πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι «έχει, πάντως, περιθώρια βελτίωσης».

Λίγο αργότερα η ΝΔ σε ανακοίνωσή της τόνισε: «Η καραμέλα της δήθεν διαπραγμάτευσης έλιωσε με την υπογραφή του τρίτου μνημονίου Τσίπρα – Καμμένου. Ενός μνημονίου που δεν χρειαζόταν και τελικά ήταν το πιο επώδυνο. Όσο για την παρουσία του κ. Τσίπρα στις ΗΠΑ, δυστυχώς η εικόνα μίλησε από μόνη της… Είναι θλιβερό να μιλάει ο Πρωθυπουργός της χώρας σου και να γελά το ακροατήριο».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Wall Street Journal: Ο Πούτιν δεν διέταξε τη δολοφονία του Ναβάλνι

Ελληνοαμερικανοί βουλευτές ζητούν να εμποδιστεί ένας ισλαμιστικός στολίσκος με προορισμό τη Γάζα

Ο Ερντογάν είπε τον Νετανιάχου «σφαγέα» και «Χίτλερ» και επιτέθηκε στις ΗΠΑ

Ο φαφλατάς Ερντογάν διαδίδει ότι εκείνος «ακύρωσε» με τον Μπάιντεν

Νέα κρίση στις Αμερικανοτουρκικές σχέσεις; – Ο Ερντογάν ανέβαλε τη συνάντηση του με τον Μπάιντεν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...