ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κεντροαριστερά, ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης, Σταύρος Θεοδωράκης, Το ΠΟΤΑΜΙ, Φώφη Γεννηματά,

















































Υπόθεση Μαζωνάκη: Τραπεζικός λογαριασμός των γιατρών πολλών εκατομμυρίων στο εξωτερικό
Ο Αλ. Τσίπρας «ξεβράκωσε» τον Μητσοτάκη: «Αναβάθμισα συνειδητά τις σχέσεις της χώρας μας με τις ΗΠΑ» - Επί Τσίπρα (2018)
Νικόλας Φαραντούρης: Κίνδυνος να ναυαγήσει ο IMEC
Φοιτητικό συλλαλητήριο για το κόστος σπουδών και τη στέγαση: «Κατασκηνώνουμε στο Σύνταγμα»
Κλειστά τα σχολεία στην Γκράβα: Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα μέχρι νεοτέρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων μεταξύ Ποταμιού και ΠΑΣΟΚ έχουν προκαλέσει οι αιχμές που άφησε την Πέμπτη στην ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα ο Σταύρος Θεοδωράκης κατά του ΠΑΣΟΚ και της Φώφης Γεννηματά επιβεβαιώνοντας ότι η σχέση των δύο κομμάτων διάγει περίοδο παγετώνων.
“Είναι κρίμα ένα κόμμα να μη μπορεί να πάρει τα σωστά μηνύματα από το εκλογικό αποτέλεσμα. Να μη μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Ως φαίνεται το «γαρ πολύ της θλίψεως (και της αμηχανίας) γεννά παραφροσύνην». Κατά τα άλλα για τους αφορισμούς και τις επιθέσεις ισχύει το «εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης.
Η δήλωση Χρηστίδη προκάλεσε την αντίδραση του Ποταμιού το οποίο απάντησε με σχόλιο μιας σειράς αλλά με πολλούς υπαινιγμούς για αλαζονεία:
“Σας θυμίζει κάτι το ύφος; Είναι το ΠΑΣΟΚ που -νομίζει ότι- επιστρέφει” απάντησε το Ποτάμι.























































