ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Γιώργος Χουλιαράκης, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Τράπεζες, Υπουργείο Οικονομικών,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Από τις Βρυξέλλες ξεκίνησε ο αγώνας δρόμου του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Χουλιαράκη, οι οποίοι θα συμμετέχουν στο Eurogroup.
Στην Αθήνα από την άλλη το υπουργείο Οικονομικών θα καταθέσει το προσχέδιο του νέου προϋπολογισμού. Από αύριο αναμένονται σταδιακά τεχνικά κλιμάκια των δανειστών.
Το Eurogroup σήμερα θα δώσει τη δική του έγκριση στη λίστα με τα πρώτο πακέτο των 48 προαπαιτούμενων μέτρων που θα πρέπει να ψηφιστεί έως τα μέσα Οκτωβρίου, ενώ ο κ. Τσακαλώτος θα έχει ανα χείρας τον προϋπολογισμό. Εφόσον ολοκληρωθούν αυτά τα προαπαιτούμενα και εκταμιευτεί η υποδόση των 2 δισ. ευρώ, τότε θα αποφασιστεί και το δεύτερο πακέτο προαπαιτούμενων δράσεων που θα πρέπει να υλοποιηθεί έως τις αρχές Νοεμβρίου για να εκταμιευτεί η υποδόση του 1 δισ. ευρώ, αλλά και τα 15 δισ. ευρώ για τις τραπεζες.
Η κυβέρνηση θέλει να μην εφαρμόσει τον ΦΠΑ 23% τουλάχιστον για αρχή στα ιδιωτικά νηπιαγωγεία αλλά ακόμη δεν υπάρχουν ισοδύναμα μέτρα.
























































