Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άνοιγμα της Νέας Δημοκρατίας στους πολίτες ζητά ο Τζιτζικώστας

Άνοιγμα της Νέας Δημοκρατίας στους πολίτες ζητά ο Τζιτζικώστας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τη ανάγκη να δοθεί η δυνατότητα να μετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες στην εκλογική διαδικασία για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, υπογραμμίζουν συνεργάτες του περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, αναφορικά με την σύσκεψη της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής με τους υποψηφίους για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας

Σε αυτήν τη λογική, η πλευρά του κ. Τζιτζικώστα αναμένεται να ζητήσει να υπάρξουν όσες περισσότερες κάλπες γίνεται σε όλη τη χώρα και με χαμηλό αντίτιμο συμμετοχής, όπως είχε γίνει και στις προηγούμενες εκλογές.

Όσον αφορά τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, συνεργάτες του κ. Τζιτζικώστα επισημαίνουν πως θα πρέπει να υπάρξει αρκετό χρονικό διάστημα για να ενημερωθούν οι πολίτες σχετικά με τις θέσεις και τις απόψεις των υποψηφίων.

Πρόσκληση να μετέχει στην ΚΟ της ΝΔ

Να συμμετάσχει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας κάλεσε τον υποψήφιο για την προεδρία του κόμματος Απόστολο Τζιτζικώστα ο πρόεδρος της Ν.Δ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

«Ζήτησα και από τον κ. Τζιτζικώστα να συμμετέχει στις συνεδριάσεις της ΚΟ, ώστε να εκφράσει άποψη για το τι θέλει να γίνει στην ψηφοφορία για τις προγραμματικές και στους διάφορους νόμους που έρχονται» σημείωσε ο κ. Μεϊμαράκης.

«Θεωρώ ότι όλοι μαζί μπορούμε να συνεννοηθούμε μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα στο οποίο θα συνεργαστούμε για το καλό της Νέας Δημοκρατίας» πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι ο κ. Τζιτζικώστας είναι Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, λόγος για τον οποίο έχει και κώλυμα εκλογιμότητας στη Βουλή έως το 2019.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Επί Μητσοτάκη αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος – H απάντηση Μαρινάκη

Κασσελάκης: «Ο κόσμος έχει κουραστεί με την αλαζονείες του 41%»

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Αττικόν για Καλλιάνο: «Ενώ ψήφισε μέτρα για την ιδιωτικοποίηση της υγείας, απειλεί γιατρούς και νοσηλευτές»

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών – Πλήγμα στην εκλογική διαδικασία

Δημοσκόπηση GPO: Πρώτη η ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...