Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ειρωνίες από Μεϊμαράκη για τους υπόλοιπους διεκδικητές…

Ειρωνίες από Μεϊμαράκη για τους υπόλοιπους διεκδικητές…
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Ό,τι θέλουνε, όπως το θέλουνε. Δεν μπαίνω στα διαδικαστικά. Και το 2016 να γίνει η εκλογή προέδρου, δεν με νοιάζει. Θα αποφασίσει η ΚΕΦΕ» σχολίασε με μεγάλη δόση ειρωνίας ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αναφορικά με τα αιτήματα που εγείρουν οι ανθυποψήφιοί του σχετικά με το αντίτιμο, τον αριθμό των καλπών που θα στηθούν και τον χρόνο διεξαγωγής της ψηφοφορίας.

Ο κ. Μεϊμαράκης σε δηλώσεις του έξω από τα γραφεία της ΝΔ, στη Συγγρού, κάλεσε τον Απόστολο Τζιτζικώστα να συμμετέχει στην επόμενη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για να ακουστούν οι δικές του απόψεις για τα μείζονα θέματα.

Επίσης, κάλεσε τους ανθυποψηφίους του να συμμετάσχουν στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις 20 Οκτωβρίου. Και οι τρεις δέχτηκαν την πρότασή του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστα από την πλευρά Μεϊμαράκη, ο πρόεδρος της ΝΔ επιθυμεί να γίνει η εκλογική διαδικασία το συντομότερο δυνατόν, μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο.

Εν τω μεταξύ, να στηθούν οι κάλπες στις 15 Νοεμβρίου αναμένεται να ζητήσει ο εκπρόσωπος του Κυριάκου Μητσοτάκη στην αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής.

Κύκλοι του κ. Μητσοτάκη επισημαίνουν πως θα πρέπει να υπάρχει αρκετός χρόνος έτσι ώστε να ενημερωθούν οι πολίτες για τις θέσεις και τις απόψεις των υποψηφίων, ενώ κάλπες θα πρέπει να στηθούν σε όλη τη χώρα και όχι μόνο στις τοπικές οργανώσεις, αλλά και σε δημαρχεία και κοινοτικά καταστήματα.

Το αντίτιμο, σύμφωνα με τους συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη, θα πρέπει να είναι το ελάχιστο δυνατό, έτσι ώστε να διευκολυνθούν οι πολίτες και να προσέλθουν στις κάλπες.

Από την πλευρά του Απόστολου Τζιτζικώστα, συνεργάτες του επισημαίνουν πως θα πρέπει να δοθεί η δυνατότητα σε όσους περισσότερους πολίτες το επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία.

Σε αυτήν τη λογική, η πλευρά Τζιτζικώστα αναμένεται να ζητήσει να υπάρξουν όσες περισσότερες κάλπες γίνεται σε όλη τη χώρα με χαμηλό αντίτιμο συμμετοχής, όπως είχε γίνει και στις προηγούμενες εκλογές.

Όσον αφορά τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, συνεργάτες του κ. Τζιτζικώστα επισημαίνουν πως θα πρέπει να υπάρξει αρκετό χρονικό διάστημα για να ενημερωθούν οι πολίτες σχετικά με τις θέσεις και τις απόψεις των υποψηφίων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Επί Μητσοτάκη αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος – H απάντηση Μαρινάκη

Κασσελάκης: Δείτε κάτι «αστέρια» του Κυριάκου Μητσοτάκη (βίντεο)

«Καρφιά» Βερβεσού για το Μάτι: «Αίφνης, κάποιοι ανακάλυψαν την ανάγκη επιτάχυνσης των διαδικασιών στη Δικαιοσύνη»

Κασσελάκης: «Ο κόσμος έχει κουραστεί με την αλαζονείες του 41%»

Μητσοτάκης: Έχουμε πολλούς δικαστές και μεγάλη καθυστέρηση στην απονομή της Δικαιοσύνης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...