Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δεν τα βρήκαν στη ΝΔ για την ημερομηνία εκλογής νέου προέδρου

Δεν τα βρήκαν στη ΝΔ για την ημερομηνία εκλογής νέου προέδρου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης, η συνεδρίαση της κεντρικής εφορευτικής επιτροπής της ΝΔ, χωρίς να υπάρξει απόφαση για την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών από τις οποίες θα αναδειχθεί ο νέος πρόεδρος του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση που έγινε παρουσία συνεργατών των τεσσάρων υποψηφίων, επικράτησε καλό κλίμα και όπως διαφάνηκε είναι πολύ πιθανό στη συνεδρίαση της Πέμπτης να κλείσει η ημερομηνία που προσδιορίζεται μέσα στο Νοέμβριο. Μέχρι τότε θα γίνει συνάντηση με τους τεχνικούς συμβούλους έτσι ώστε να υπάρξει απόφαση και για το τυπικό της διαδικασίας που θα ακολουθηθεί.

Η πλευρά Μεϊμαράκη, όπως δήλωσε και ο ίδιος ήδη από την Δευτέρα, δεν θέτει προαπαιτούμενα και δηλώνει θετική στο να γίνουν οι εκλογές όποτε θέλουν οι υπόλοιποι υποψήφιοι, όπως θέλουν και με όποιο αντίτιμο θέλουν, καθώς ο ίδιος «δεν ασχολείται» με τέτοια θέματα. Ο κ.Μεϊμαράκης προτείνει να προηγηθούν των εκλογών σειρά συνδιασκέψεων ώστε οι πολίτες φίλοι και μέλη της ΝΔ να έχουν την ευκαιρία οι ίδιοι να ρωτήσουν τους υποψηφίους τι προτείνουν και πρεσβεύουν για θέματα που τους αφορούν.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την πλευρά του έχει θέσει ως επιθυμητή ημερομηνία για τις εκλογές την Κυριακή 15 Νοεμβρίου και ζητά για τους συμμετέχοντες το χαμηλότερο δυνατό αντίτιμο, με στόχο να συμμετάσχει το μέγιστο δυνατό πλήθος κόσμου. Η πλευρά Μητσοτάκη επιθυμεί να στηθεί τουλάχιστον ο ίδιος αριθμός από κάλπες όπως και το 2009, δηλαδή 1.500, ή και ακόμη περισσότερες.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης έχει αντίστοιχες με τον κ.Μητσοτάκη θέσεις. Οπως υποστηρίζει η πλευρά του, μπορεί να επαναληφθεί η διαδικασία του 2009, όταν οποιοσδήποτε μπορούσε να εγγραφεί με κόστος 2 ευρώ και να ψηφίσει για πρόεδρο.

Σε μία πιο «μέση κατάσταση» κινείται η πρόταση της πλευράς του Απόστολου Τζιτζικώστα, που ζητά εκλογές την 1η Νοεμβρίου, με επίσης χαμηλό αντίτιμο, είτε 2 ευρώ όπως το 2009, είτε ακόμη χαμηλότερο, της τάξης του 1 ευρώ. Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ζητά να στηθεί ο μέγιστος δυνατός αριθμός από κάλπες. Παράλληλα, επιθυμεί συζήτηση μεταξύ των υποψήφιων σε πέντε θεματικές ενότητες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανδρουλάκης: Τα απογευματινά χειρουργεία είναι ο Δούρειος Ίππος κατάργησης του δημόσιου χαρακτήρα του ΕΣΥ

Φάμελλος σε Γεωργιάδη: Είστε το συνώνυμο του χαρατσιού σε κάθε υπηρεσία δημόσιας υγείας

Κασσελάκης: Επαναχορήγηση 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο και όχι ψηφοθηρικά πριμ

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Αττικόν για Καλλιάνο: «Ενώ ψήφισε μέτρα για την ιδιωτικοποίηση της υγείας, απειλεί γιατρούς και νοσηλευτές»

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών – Πλήγμα στην εκλογική διαδικασία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...