Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Πατούλης στηρίζει Μεϊμαράκη γιατί είναι “ενωτικός”

Ο Πατούλης στηρίζει Μεϊμαράκη γιατί είναι “ενωτικός”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Το θέμα δεν είναι τα πρόσωπα αλλά η πολιτική , η υποψηφιότητα Μεϊμαράκη είναι ενωτική καθώς συγκεντρώνει τις κεντρομόλες δυνάμεις και όχι τις φυγόκεντρες», δήλωσε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και τον Νίκο Ευαγγελάτο ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης.

Τόνισε μάλιστα, ότι «ο ίδιος εξέταζε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για αυτό τον λόγο είχε συγκεντρώσει πάνω από 50 υπογραφές από μέλη του πολιτικού συμβουλίου της ΝΔ».
Κληθείς να απαντήσει με την ιδιότητα του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για τις αντιδράσεις των γιατρών σχετικά με την υποχρεωτική πληρωμή των επισκέψεων με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ο κ. Πατούλης τάχθηκε «υπερ της προαιρετικής εφαρμογής του μέτρου».

«Στις 4 το απόγευμα το προεδρείο των γιατρών θα έχει συνάντηση με τον Τρύφωνα Αλεξιάδη για το θέμα τονίζοντας ότι οι γιατροί δεν θα κάνουν αντίσταση αλλά έχουν σοβαρές ενστάσεις για τα προσωπικά δεδομένα των ασθενών και πως αυτά θα χρησιμοποιηθούν αν διαρρεύσουν στους ιδιώτες».

Υποστήριξε, τέλος, ότι «οι γιατροί μπορούν να ελεγχθούν από τα ηλεκτρονική αποτυπώματα και τις ιατρικές πράξεις μέσω της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σφοδρή επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση: «Δεν είναι όλα επικοινωνία – Χωρίς αγρότες, δεν υπάρχει χώρα»

Επί Μητσοτάκη σχεδόν 4 εκατ. Έλληνες έχουν χρέη 112,5 δισ. ευρώ στο Δημόσιο – 7,8 δισ. μόνο το 2025

Μητσοτάκης: Δηλώνει με αλαζονεία ότι θα έχει και πάλι αυτοδυναμία γιατί δεν υπάρχει άλλος

Δημοσκόπηση Marc: Τη δεύτερη θέση διεκδικεί το αναμενόμενο κόμμα Τσίπρα

Δημοσκόπηση GPO: 25,2% ΝΔ – 21,8% έως 33,8% ο Τσίπρας – Το 70% θέλει ο Μητσοτάκης να φύγει ΤΩΡΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...