ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Θεώνη: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ίδιος, δεν είναι και άλλος άνθρωπος»
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
Η Αλβανία αποτελεί τη νεότερη απειλή ναρκοκράτους παγκοσμίως
Ο νέος νόμος του Πούτιν: Η Ρωσία εκχωρεί στον εαυτό της το δικαίωμα εισβολής σε οποιαδήποτε χώρα
Γαλάζια Σημαία 2026: Αυτές είναι οι 624 καθαρές παραλίες στην Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Το θέμα δεν είναι τα πρόσωπα αλλά η πολιτική , η υποψηφιότητα Μεϊμαράκη είναι ενωτική καθώς συγκεντρώνει τις κεντρομόλες δυνάμεις και όχι τις φυγόκεντρες», δήλωσε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και τον Νίκο Ευαγγελάτο ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης.
Τόνισε μάλιστα, ότι «ο ίδιος εξέταζε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για αυτό τον λόγο είχε συγκεντρώσει πάνω από 50 υπογραφές από μέλη του πολιτικού συμβουλίου της ΝΔ».
Κληθείς να απαντήσει με την ιδιότητα του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για τις αντιδράσεις των γιατρών σχετικά με την υποχρεωτική πληρωμή των επισκέψεων με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ο κ. Πατούλης τάχθηκε «υπερ της προαιρετικής εφαρμογής του μέτρου».
«Στις 4 το απόγευμα το προεδρείο των γιατρών θα έχει συνάντηση με τον Τρύφωνα Αλεξιάδη για το θέμα τονίζοντας ότι οι γιατροί δεν θα κάνουν αντίσταση αλλά έχουν σοβαρές ενστάσεις για τα προσωπικά δεδομένα των ασθενών και πως αυτά θα χρησιμοποιηθούν αν διαρρεύσουν στους ιδιώτες».
Υποστήριξε, τέλος, ότι «οι γιατροί μπορούν να ελεγχθούν από τα ηλεκτρονική αποτυπώματα και τις ιατρικές πράξεις μέσω της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης».
























































