ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Μνημόνιο, Νέα Δημοκρατία,


















































Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
Θεώνη: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ίδιος, δεν είναι και άλλος άνθρωπος»
Νέα τουρκική πρόκληση με τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Θα προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Να μην διανοηθεί να φέρει νέα μέτρα στη Βουλή προειδοποίησε τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος της Ν.Δ., Ευάγγελος Μεϊμαράκης, σε δήλωσή του προσερχόμενος στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.
«Ο κ. Τσίπρας μας είπε ότι στις ΗΠΑ βρήκε ευήκοα ώτα, όμως σήμερα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ζητά πρόσθετα μέτρα 1 δισ. ευρώ» τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης, κάνοντας λόγο για «ουρές» της συμφωνίας.
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. κατέστησε σαφές ότι η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός δεν πρέπει να διανοηθούν να φέρουν επιπλέον μέτρα στη Βουλή.
Ο κ. Μεϊμαράκης αναφέρθηκε και στο ζήτημα των προαπαιτούμενων, υπερθεματίζοντας ότι η ψήφιση τους με ένα άρθρο δεν επιβεβαιώνει τη δημοκρατική λειτουργία της Βουλής.
«Η διάθεση του Πρωθυπουργού είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που μας ανέπτυξε χθες» κατέληξε ο πρόεδρος της Ν.Δ.
























































