ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Νέα Δημοκρατία,


















































Αμερικανός βουλευτής: Οικοδομήθηκε ολόκληρο κτίριο γύρω από μεγάλο UFO για να το κρύψει
Ρωσικό αεροσκάφος «Ημέρας της Κρίσης» προσγειώθηκε στην Τεχεράνη εν μέσω κλιμακούμενης έντασης
Ο Κόλπος στο χείλος μιας σοβαρής στρατιωτικής αναμέτρησης
Ναφτάλι Μπένετ: «Η Τουρκία είναι το "νέο Ιράν" - Ο Ερντογάν επιδιώκει την περικύκλωση του Ισραήλ»
Το Ισραήλ προετοιμάζεται πυρετωδώς για πόλεμο - Στο Ιράν περιμένουν τον Μαχντί, τον μεσσία τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά από μια συνεδρίαση θρίλερ η η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της Ν.Δ. ανακοίνωσε λίγο πριν τις 10 το βράδυ την ημερομηνία των εκλογών για τον νέο πρόεδρο, οι οποίες θα γίνουν την Κυριακή στις 22 Νοεμβρίου, ενώ οι επαναληπτικές εκλογές, εφόσον χρειαστεί, θα διεξαχθούν στις 29 του ίδιου μήνα.
Τα άδεια ταμεία και οι τεχνικές λεπτομέρειες για το αδιάβλητο της διαδικασίας που απαιτούν χρόνο για να διευθετηθούν αποτέλεσαν τα δύο βασικά αγκάθια.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τις πρώτες προσφορές που έχουν πάρει από τεχνικές εταιρείες για την διοργάνωση της εκλογικής διαδικασίες (κομπιούτερ, διασύνδεση online, λογισμικό κλπ) υπολογίζουν το κόστος να ξεκινά από 400.000 έως 600.000 για 1.200 – 1.300 κάλπες.
Επίσης οι εταιρείες έχουν ενημερώσει ότι χρειάζονται ένα μήνα για να είναι όλα έτοιμα από την ημέρα που λάβουν το τελικό ok.
























































