ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ηλιούπολη: Συνελήφθη 33χρονος πορνοστάρ γιατί είχε βγάλει στο «κλαρί» δύο 16χρονες
Η νίκη του AfD στη Σαξονία-Άνχαλτ «ξάφνιασε» και «συγκλόνισε» τους φιλελέ «χορηγούς» της ακροδεξιάς
Οι στολές της Διαστημικής Δύναμης του Τραμπ προκαλούν αντιδράσεις
Στη Γερμανία «καταριούνται» τον Μερτς για την εκλογική νίκη του AfD
Το Ισραήλ χάνει γιατρούς με σχεδόν πενταπλάσιο ρυθμό από ό,τι στο παρελθόν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την αλληλεγγύη του στις οικογένειες των θυμάτων της τρομοκρατικής ενέργειας στην Τουρκία εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ με νέα ανακοίνωσή του, στην οποία αναφέρει ότι θα συνεχίσει να στέκεται στο πλάι του “τουρκικού λαού” με όλες του τις δυνάμεις.
Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει επίσης, ότι η πολύνεκρη βομβιστική επίθεση στην Άγκυρα δείχνει την αναγκαιότητα της ενίσχυσης του αγώνα για την ειρήνη και τη δημοκρατία στη γείτονα χώρα.
Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:
Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει την αλληλεγγύη του στον λαό της Τουρκίας
Η πολύνεκρη βομβιστική επίθεση στην Άγκυρα δείχνει την αναγκαιότητα της ενίσχυσης του αγώνα για την ειρήνη και τη δημοκρατία στη γείτονα χώρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει την αλληλεγγύη του στις οικογένειες των θυμάτων και θα συνεχίσει να στέκεται στο πλάι του τουρκικού λαού με όλες του τις δυνάμεις.
Κάποιος να ενημερώσει επειγόντως το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ότι οι Κούρδοι δεν είναι Τούρκοι και δεν μπορεί να αναφέρεται στους Κούρδους θύματα της επίθεσης ως “τουρκικό λαό”.
Η ανακοίνωση θα μπορούσε να αναφέρεται “στον λαό της Τουρκίας”, ή ακόμα ορθότερα “στους λαούς της Τουρκίας”. Αλλά τουρκικός λαός οι Κούρδοι; Είναι δυνατόν;
Εάν πάλι, για λόγους διπλωματίας, δεν μπορούν να αναφερθούν καθόλου σε Κούρδους, τότε ας μην βγάλουν καθόλου ανακοίνωση. Είναι προτιμότερο από το να εξευτελίζονται.
























































