ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Νέα Δημοκρατία,

















































Υπόθεση Μαζωνάκη: Τραπεζικός λογαριασμός των γιατρών πολλών εκατομμυρίων στο εξωτερικό
Νικόλας Φαραντούρης: Κίνδυνος να ναυαγήσει ο IMEC
Ο Αλ. Τσίπρας «ξεβράκωσε» τον Μητσοτάκη: «Αναβάθμισα συνειδητά τις σχέσεις της χώρας μας με τις ΗΠΑ» - Επί Τσίπρα (2018)
Φοιτητικό συλλαλητήριο για το κόστος σπουδών και τη στέγαση: «Κατασκηνώνουμε στο Σύνταγμα»
Κλειστά τα σχολεία στην Γκράβα: Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα μέχρι νεοτέρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά από έξι ώρες συνεδρίασης της ΚΕΦΕ της ΝΔ, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί νέα συνεδρίαση αύριο και ώρα 12:00 καθώς δεν υπήρξε ομοφωνία μεταξύ των εκπροσώπων των υποψηφίων κυρίως για το ύψος του αντιτίμου συμμετοχής και του διαχωρισμού παλιών και νέων μελών.
Σύμφωνα με πληροφορίες σε εκκρεμότητα παραμένουν το ζήτημα των εκλογικών κέντρων, ο αριθμός των τμημάτων και το ύψος του αντιτίμου.
Αντίθετα συμφώνησαν οι χώροι που θα γίνουν εκλογικά κέντρα θα είναι κομματικές οργανώσεις αλλά και δημόσιοι χώροι, εύκολα προσβάσιμοι για όλες τις ηλικίες.
Πιο συγκεκριμένα για το αντίτιμο, η εισήγηση του προέδρου της ΚΕΦΕ Ανδρέα Παπαμιμίκου ήταν να οριστεί στα 2 ευρώ.
Για τα εκλογικά κέντρα και τμήματα εκφράστηκαν δύο απόψεις και σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση του κ. Παπαμιμίκου ήταν μια ενδιάμεση λύση με μείωση κατά 20% σε σχέση με το 2009, περίπου 1250 κάλπες και 900 εκλογικά κέντρα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο κ. Παπαμιμίκος κάλεσε τους εκπροσώπους των υποψηφίων μέχρι αύριο να βρουν κοινή συνισταμένη.























































