Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επιχείρηση ανακωχής μετά την σύρραξη και τις βρισιές στη Ν.Δ.

Επιχείρηση ανακωχής μετά την σύρραξη και τις βρισιές στη Ν.Δ.
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μήνυμα ενότητας έστειλαν το απόγευμα της Τετάρτης οι τέσσερις υποψήφιοι πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να ξορκίσουν το φάντασμα της διάσπασης που τις τελευταίες ώρες έκανε την εμφάνισή του πάνω από τη λεωφόρο Συγγρού.

Νωρίς το απόγευμα, έγινε η συνάντηση των Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Αδωνι Γεωργιάδη, Κυριάκου Μητσοτάκη και Απόστολου Τζιτζικώστα στη Βουλή, ενώ αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η κρίσιμη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.

Επειτα από τη συνάντηση, οι τέσσερις υποψήφιοι εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση. «Ενόψει της εκλογικής διαδικασίας της 22ας Νοεμβρίου, οι τέσσερις υποψήφιοι για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, συναντηθήκαμε και στέλνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας της Παράταξης, διαφάνειας της διαδικασίας και πιστής τήρησης του Καταστατικού», αναφέρει το σχετικό κείμενο. «Αντίπαλος μας είναι μόνο ο κ. Τσίπρας, η κυβέρνησή του και τα προβλήματα του τόπου», προσθέτει ακόμη η ανακοίνωση.

Αμέσως μετά από τη συνάντηση, ο Αδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι είναι παρελθόν η χθεσινή ημέρα, ενώ απέρριψε τα σενάρια εμπλοκής των εκλογών.

«Συναντηθήκαμε σε εξαιρετικά καλό κλίμα. Η χθεσινή ημέρα είναι παρελθόν», είπε ο κ. Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι υπήρξε συμφωνία μεταξύ των τεσσάρων για να συνεχιστεί απρόσκοπτα η διαδικασία των εκλογών με την τήρηση του καταστατικού. «Στέλνουμε ισχυρό μήνυμα ενότητας. Η ΝΔ προχωράει μπροστά ενωμένη, αυτό θέλει η βάση του κόμματος και αυτό χρειάζεται η Ελλάδα, μία αξιωματική αντιπολίτευση ενωμένη», είπε ακόμη και πρόσθεσε «Αντιπολίτευση θα κάνουμε στον κ. Τσίπρα».

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, υπήρξε ευρεία συμφωνία για τη εκλογική διαδικασία, με τήρηση του καταστατικού και εισιτήριο 3 ευρώ για κάθε ψηφοφόρο. Σε ό,τι αφορά τον διαγωνισμό για την ανάθεση της διαδικασίας σε κάποια εταιρεία, που είχε αποτελέσει αντικείμενο αντεγκλήσεων, ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε πως απλά είναι πιθανό να ζητηθούν μια ή δυο περαιτέρω ημέρες για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής από ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις. «Επί της ουσίας δεν υπάρχει διαφωνία», συμπλήρωσε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Eurostat εκθέτει Μητσοτάκη: «Δευτεραθλήτρια» στον πληθωρισμό τροφίμων η Ελλάδα στην Ευρώπη

Δημοσκόπηση: Ο Δένδιας μακράν ο δημοφιλέστερος υπουργός – Το «κομματικό» προφίλ των αναποφάσιστων

Τώρα ο Μητσοτάκης θέλει να εφαρμοστεί στο ακέραιο η Συμφωνία των Πρεσπών

Προκαλούν οι φιλορώσοι ψευδοαρχαιομακεδόνες – Μιτσκόσκι: «Είναι δικαίωμά μου να αποκαλώ τη χώρα μου όπως θέλω»

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση δημιουργεί τις συνθήκες για την υπονόμευση των εθνικών συμφερόντων της χώρας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Φωτιά Μάτι: Έτσι στοχοποίησαν την ΑΘΩΑ Ρένα Δούρου και μια προαναγγελθείσα πρωτοφανής έφεση
Η Ρένα Δούρου σεβόμενη το μέγεθος της τραγωδίας και τον πόνο των συγγενών των θυμάτων...