ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Ανώτατος Ιρανός αξιωματούχος ξεσπά: «Ακραία η αμερικανική πρόταση»
Προετοιμάζουν οι ΗΠΑ χερσαία επιχείρηση στο εσωτερικό του Ιράν;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απώλεια αυτοελέγχου λόγω των προβλημάτων στο εσωτερικό της ΝΔ καταλογίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, στην αξιωματική αντιπολίτευση, με αφορμή ανακοίνωση για το «πόθεν έσχες».
Η κα. Γεροβασίλη, υπογραμμίζει ότι η ανακοίνωση της ΝΔ δεν αποτελεί επίθεση κατά της κυβέρνησης. «Είναι ευθεία επίθεση στο αρμόδιο θεσμικό όργανο της Βουλής. Όργανο στο οποίο συμμετέχει στέλεχος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί», τονίζει και σημειώνει: «Στην προσπάθειά τους να στρέψουν την ατζέντα μακριά από τα εσωτερικά τους προβλήματα και τις έριδες των υποψήφιων αρχηγών, χάνουν τον αυτοέλεγχό τους».
«Ας σταματήσουν να υποκρίνονται και ας εμπιστευτούν τους θεσμούς στους οποίους και οι ίδιοι συμμετέχουν. Η διαφάνεια εξασφαλίζεται μόνο όταν αυτοί λειτουργούν», προσθέτει η κυβερνητική εκπρόσωπος.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η Νέα Δημοκρατία εξαπελυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης με ανακοίνωσή της στην οποία ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «το δήθεν ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ κατέρρευσε» και πως ο Αλέξης Τσίπρας «δεν μπορεί να σιωπά άλλο».
«Υπάρχουν -ναι ή όχι;- υπουργοί του που υπέβαλαν προβληματικά “πόθεν έσχες”; Πόσα εκατομμύρια έκρυβε ο καθένας από αυτούς και γιατί τα έκρυβε; Τι βρίσκεται πίσω από τις σκοτεινές αυτές υποθέσεις;» ρωτούν από τη Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «δεν πρόκειται να δείξει καμία ανοχή στη συγκάλυψη, καμία ανοχή στη διαφθορά και τη διαπλοκή».
«Διαφάνεια παντού» κατέληγε στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.
























































