Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεϊμαράκης: Φωνάζετε τη μαμά να μας μαλώσει, εσείς ο αντιμερκελιστής;

Μεϊμαράκης: Φωνάζετε τη μαμά να μας μαλώσει, εσείς ο αντιμερκελιστής;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Θέλει θράσσος να εγκαλεί ο πρωθυπουργός την αντιπολίτευση.Ο Πρωθυπουργός ζήτησε την παρέμβαση των εταίρων για να ψηφιστεί το νομοσχέδιο” τόνισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στην ομιλία του στη Βουλή.
“Θα στηρίζουμε οτι είναι προς οφελος της χώρας,δεν δίνουμε όμως λευκή εξουσιοδοτηση”συνέχισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης δήλωσε πως άκουσε τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως θέλει περίσσιο θράσος να απευθύνεται με τέτοιες εκφράσεις αντί να μιλήσει για το πολυνομοσχέδιο. Τον κατηγόρησε πως είπε ψέματα για τη Σύνοδο Κορυφής θυμίζοντας πως ο Πιερ Μοσκοβισί πίεσε τη Νέα Δημοκρατία να ψηφίσει τα μέτρα.

Είπε πως στη συνάντηση που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με την Μέρκελ, την ενημέρωσε πως δεν θα ψηφίσει τα μέτρα η Νέα Δημοκρατία, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “φωνάζετε τη μαμά να μας μαλώσει εσείς ο αντιμερκελιστής”.

Για τις εκλογές ο κ. Μεϊμαράκης κατηγόρησε τον Τσίπρα πως παραπλάνησε τους πάντες όταν έκλεισε η Βουλή κι αυτό γιατί δεν ήθελε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να μην μάθει ο κόσμος τι περιλαμβάνει το Μνημόνιο. “Ας κάνατε εκλογές μετά την υλοποίηση των μέτρων και θα βλέπατε”.

Ο κ. Μεϊμαράκης δήλωσε πως το 2014 είχε αρχίσει η ανάπτυξη και τώρα υπάρχει πάλι ύφεση και ελλείμματα. Ο κ. Τσίπρας έγινε δικαστής είπε ο κ. Μεϊμαράκης λέγοντας πως για τους δύο υπουργούς έβγαλε και απόφαση πως είναι αθώοι, χωρίς να έχουν αποφανθεί τα αρμόδια όργανα. “Δεν πρόκειται να μας τρομοκρατήσετε, όποιος έχει βάλει το δάκτυλο στο μέλι να τιμωρηθεί ανεξάρτητα από το ποιά παράταξη ανήκει. Η Νέα Δημοκρατία δεν φοβάται”.

Συνεχίζοντας ο κ. Μεϊμαράκης είπς πως “εκανε ένα τσακ το αυτί μου και άκουσα τον κ. Τσίπρα να λέει πως επιτέλους θα κυβερνήσει” ρωτώντας τον πρωθυπουργό τι έκανε τόσο καιρό, “μόνο διαπραγματεύσεις

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. δήλωσε πως 7 μήνες λέει η κυβέρνηση πως φέρνει συνέχεια το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες. “Φέρτε το λοιπόν”. Απάντησε στον κ. Τσίπρα που είχε πει πως δεν έχει πάρει ποτέ κανέναν εκδότη, λέγοντάς του πως ούτε εκείνος έχει πάρει τηλέφωνο, αλλά αναρωτήθηκε τι έχουν κάνει οι υπουργοί του και οι σύμβουλοι του

Ο κ. Μεϊμαράκης προειδοποίησε ακόμα την κυβέρνηση να αφήσει τα παιχνίδια με την εξωτερική πολιτική με τις επιστολές που ζητά το ΥΠΕΞ από τα κόμματα να κάνουν προτάσεις για το όνομα της ΠΓΔΜ. Δήλωσε χαρακτηριστικά πως ισχύουν οι αποφάσεις των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Αττικόν για Καλλιάνο: «Ενώ ψήφισε μέτρα για την ιδιωτικοποίηση της υγείας, απειλεί γιατρούς και νοσηλευτές»

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών – Πλήγμα στην εκλογική διαδικασία

Δημοσκόπηση GPO: Πρώτη η ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ

Κασσελάκης για Ευρωεκλογές: Στόχος ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα στις κάλπες του Ιουνίου

Σαμαράς: «Καρφιά» για «επαγγελματίες κατευναστές» στην κυβέρνηση – Τι είπε για Τουρκία και Κόσοβο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...