Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τζιτζικώστας: Να γίνουμε το νέο που θα εμπνεύσει τη χώρα

Τζιτζικώστας: Να γίνουμε το νέο που θα εμπνεύσει τη χώρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο Γκάζι μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας ο Απόστολος Τζιτζικώστας, στο πλαίσιο προεκλογικής του ομιλίας.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Τζιτζικώστας απευθυνόμενος στο κοινό είπε ότι “σας ζητώ να γίνουμε πρώτα εμείς η αλλαγή που θέλουμε να δούμε. Μια νέα αρχή που μας περιλαμβάνει όλους” ενώ συνέχισε λέγοντας πως “απόψε σπάμε τη σιωπή που επέβαλαν οι μηχανισμοί. Απόψε λέμε την αλήθεια και τη λέμε καθαρά”. Επίσης ανέφερε ότι “κάνουμε τα λάθη μας δύναμη, την εμπειρία μας τόλμη, βρίσκουμε ξανά το βηματισμό μας, φτιάχνουμε ξανά τη μεγάλη Νέα Δημοκρατία”.

Ακόμη ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι “είμαστε εδώ για να γίνει η ελπίδα από ψεύτικο σύνθημα, ρεαλιστικό σχέδιο που θα οδηγήσει την Ελλάδα οριστικά έξω από την κρίση”.

“Προσωποποίηση του παλιού ο Τσίπρας”

Ο κ. Τζιτζικώστας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα λέγονταςω πως “είναι o νέος εκπρόσωπος, που το παλιό σύστημα με επιμέλεια προετοίμασε, για να συνεχίσει να υπάρχει.Σε μια κοινωνία απίστευτα ταλαιπωρημένη ο κ. Τσίπρας υποσχέθηκε τη λύτρωση χωρίς καμία αναστολή.Ο κ. Τσίπρας είναι η προσωποποίηση του παλιού. Κι όταν το παλιό υποκρίνεται το νέο, δεν είναι κρίση. Είναι παρακμή”.

“Τώρα πρέπει να αποφασίσουμε. Είμαστε έτοιμοι για τη ρήξη; Τολμάμε τη σύγκρουση; Τολμάμε να γίνουμε εμείς το νέο; Τολμάμε να αλλάξουμε για τη μεγάλη Νέα Δημοκρατία; Γιατί αν αυτό θέλουμε, πρέπει να αλλάξουμε. Και να αλλάξουμε τώρα!” διερωτήθηκε.

Αναφερόμενος στο πως οραματίζεται τη Νέα Δημοκρατία είπε πως “η Παράταξη μας θα πάει μακριά. Αρκεί να το τολμήσουμε, αρκεί να το πιστέψουμε, αρκεί να ορίσουμε εμείς το μέλλον της.Η Παράταξή μας πάντα γκρέμιζε τείχη και προχωρούσε μπροστά, όταν ταυτιζόταν με την κοινωνία και δεν της γυρνούσε την πλάτη”.

Παράλληλα ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι “δεν εξηγήσαμε στην κοινωνία επαρκώς, τις αλλαγές που προσπαθήσαμε να κάνουμε” ενώ πρόσθεσε ότι “ηττηθήκαμε γιατί το κόμμα μας έχει τη λογική, τις δομές που αντιστοιχούν στον προηγούμενο αιώνα”. Σε άλλο σημείο της ομιλίας του υποστήριξε ότι “”η κοινωνία μας χρεώνει ότι δεν εξηγήσαμε τις δύσκολες επιλογές που κάναμε για να γλιτώσει η χώρα την χρεοκοπία.Αφοσιωμένοι να αντιμετωπίσουμε την κρίση αποξενωθήκαμε από τη κοινωνία.Σταθήκαμε στην επιτυχία των αριθμών σαν να ήταν δικό μας στοίχημα και όχι αποτέλεσμα των μεγάλων θυσιών των πολιτών”.

Ακόμη υπογράμμισε ότι “μέναμε στα οικονομικά μεγέθη, χωρίς να εξηγούμε τα βήματα εξόδου από την κρίση”. “H Παράταξη μας, έρχεται από μακριά και θα πάει μακριά. Αρκεί να το τολμήσουμε, αρκεί να ορίσουμε εμείς το μέλλον της”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

“Το φρούτο του ΣΥΡΙΖΑ σάπισε”

Σύμφωνα με τον κ. Τζιτζικώστα “κάποιοι λένε να περιμένουμε.Να περιμένουμε τι; Τη θεωρία του ώριμου φρούτου; Tο φρούτο του ΣΥΡΙΖΑ σάπισε και απειλεί να σαπίσει την κοινωνία”.

Παράλληλα υποστήριξε ότι “τα εφιαλτικά ερωτήματα για την επιβίωση που καθημερινά καλείται να απαντήσει η ελληνική οικογένεια, δεν παίρνουν αναβολή”.

“Να γίνουμε το νέο που θα εμπνεύσει τη χώρα”

“Σας καλώ να μην περιμένουμε άλλο. Να τολμήσουμε να γίνουμε εμείς το νέο που θα εμπνεύσει τη χώρα” είπε ακόμη ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Αναφερόμενος στα εσωτερικά της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι “η ενότητα του Κόμματος δεν κινδυνεύει από την κίνηση, αλλά από την ακινησία”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Επί Μητσοτάκη αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος – H απάντηση Μαρινάκη

Κασσελάκης: «Ο κόσμος έχει κουραστεί με την αλαζονείες του 41%»

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Αττικόν για Καλλιάνο: «Ενώ ψήφισε μέτρα για την ιδιωτικοποίηση της υγείας, απειλεί γιατρούς και νοσηλευτές»

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών – Πλήγμα στην εκλογική διαδικασία

Δημοσκόπηση GPO: Πρώτη η ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...