Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φλαμπουράρης: Δήλωσα περισσότερα από όσα έχω

Φλαμπουράρης: Δήλωσα περισσότερα από όσα έχω
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέκος Φλαμπουράρης, Πόθεν Έσχες,

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Αλέκος Φλαμπουράρης σχετικά με την υπόθεση με το πόθεν έσχες του μετά και την απόφαση της Επιτροπής της Βουλής να καταθέσει νέα δήλωση αποδεχόμενη ότι η προηγούμενη ήταν ανακριβής.

Όπως ισχυσίστηκε στο MEGA δήλωσε περισσότερα περιουσιακά στοιχεία από όσα διέθετε. “Ζητήθηκε όχι μόνο σε εμένα αλλά σε 70 περίπου βουλευτές και υπουργούς να υποβάλλουν νέα δήλωση πόθεν έσχες με τα νέα έντυπα, διότι τα προηγούμενα είχαν ασάφειες με αποτέλεσμα οι δηλώσεις μας να μην είναι αντίστοιχες με το ζητούμενο”, τόνισε.

Και πρόσθεσε: “Στη δήλωση που κατέθεσα τον Απρίλιο για τα έτη ’12, ’13 και ’14 όπως ζητήθηκε περιέλαβα τις μετοχές διότι η αίσθησή μου ήταν ότι κάνω δήλωση ως και την 31/1/14 οπότε και διατηρούσα τις μετοχές και γι’ αυτό τις δήλωσα. Είναι παράξενο να έχει γίνει τόσος θόρυβος γιατί δήλωσα παραπάνω από αυτά που είχα”.

Ο υπουργός Επικρατείας όταν βγήκε στην επιφάνεια η υπόθεση παρουσίασε το μετοχολόγιο της εταιρείας Διάτμηση στην οποία φαινόταν ότι είχε προχωρήσει στην παραχώρηση των μετοχώντου στον γιο του την επομένη των εκλογών και πριν την ανάληψη των υπουργικών του καθηκόντων.

Ορισμένοι πάντως εντόπισαν περίεργες διαγραφές με μπλάνκο στο χαρτί που παρουσίασε ο υπουργός ενώ άλλοι χαρακτήρισαν παράδοξο πως το ιδιωτικό συμφωνητικό υπογράφεται για το γνήσιο της υπογραφής από αστυνομικό όργανο που υπηρετεί στη ΓΑΔΑ και όχι σε ένα αστυνομικό τμήμα της περιοχής που διαμένουν οι υπογράφοντες όπως συνηθίζεται.

Όταν η υπόθεση προεκλογικά πήρε διαστάσεις ο ίδιος έκανε λόγο για προεκλογική στοχοποίησή του.

Οι ορκωτοί λογιστές που θα ελέγξουν πάντως το πόθεν έσχες του κ. Φλαμπουράρη θα ερευνήσουν και τα μεγάλα χρηματικά ποσά που σύμφωνα με ισολογισμούς της εταιρείας εμφανίζονται στο ταμείο της.

Σύμφωνα με την καταγγελία του Χάρη Θεοχάρη στη Βουλή αυτό λέγεται “μαύρο ταμείο” στη γλώσσα της αγοράς, ενώ ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ζήτησε την άμεση παρέμβαση του ΣΔΟΕ.

“Είναι μια διαδεδομένη πρακτική η εξήγηση των μαύρων ταμείων και το κρύψιμό τους μέσα από τα μετρητά που είναι ανύπαρκτα και είναι προφανές ότι εφόσον η εταιρεία αυτή και ο κ. Φλαμπουράρης έχουν έρθει στο προσκήνιο σε σχέση με το κατά πόσο είναι όλα εντάξει με την εταιρεία του, είναι επιβεβλημένο να μην υπάρχει καμία σκιά με το ζήτημα της εταιρείας αυτής”, ανέφερε ο κ. Θεοχάρης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Πούτιν λέει ότι έβγαλε 753.000 δολάρια την περίοδο 2018-2024

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτοί είναι οι «σκιώδεις υπουργοί» του Στέφανου Κασσελάκη

Πόθεν έσχες Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι: Πάνω από 2 εκατ. ευρώ καταθέσεις και 39 ακίνητα!

Το ψηφοδέλτιο Επικράτειας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με κορυφαία ονόματα

ΝΔ: Η βίλα στην Τήνο δεν είναι του κ. Μητσοτάκη αλλά της συζύγου του Μαρέβας Γκραμπόφσκι!

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Φωτιά Μάτι: Έτσι στοχοποίησαν την ΑΘΩΑ Ρένα Δούρου και μια προαναγγελθείσα πρωτοφανής έφεση
Η Ρένα Δούρου σεβόμενη το μέγεθος της τραγωδίας και τον πόνο των συγγενών των θυμάτων...