Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σκληρή γλώσσα Μητσοτάκη: Πολιτικά φθαρμένος και ανεπαρκής ο Τσίπρας

Σκληρή γλώσσα Μητσοτάκη: Πολιτικά φθαρμένος και ανεπαρκής ο Τσίπρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επίθεση με σκληρή γλώσσα κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, σε δηλώσεις του στο Επιμελητήριο Εύβοιας, είπε ότι ο πρωθυπουργός, ένα μόλις μήνα μετά τις εκλογές, είναι ήδη φθαρμένος και ανεπαρκής να διαχειριστεί την επιστροφή της χώρας σε τροχιά ανάπτυξης.

«Ήταν ήδη ηθικά έκπτωτος από το γεγονός ότι είπε απίστευτα ψέματα στις εκλογές του Ιανουαρίου. Όσοι τον βλέπουν, και η εικόνα του και η στάση του, δείχνουν έναν πρωθυπουργό κουρασμένο και αμήχανο και ο οποίος για βασικά θέματα όπως ο ΦΠΑ στην εκπαίδευση, ταλαιπωρεί εδώ και δύο μήνες ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και την ιδιωτική εκπαίδευση χωρίς να μπορεί να δώσει λύση», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, τόνισε για την οικονομική κατάσταση ότι χρειάζεται σταθερό τραπεζικό σύστημα, σταθερή και μειωμένη φορολογία και πρωτίστως μια κυβέρνηση που να σέβεται τον επιχειρηματία και να μην υπερφορολογεί την οικονομική δραστηριότητα. Η σημερινή κυβέρνηση δεν πληροί αυτές τις προϋποθέσεις και η οικονομία βουλιάζει πάλι στην ύφεση, εκτίμησε σχετικά.

Τέλος, ο Κ. Μητσοτάκης, είπε για τη ΝΔ, πως την επομένη των εκλογών για την εκλογή του προέδρου της, θα είναι ενωμένη και πιο ισχυρή και πως, όσο περισσότεροι ψηφίσουν, τόσο πιο ισχυρή εντολή θα δώσουν στον επόμενο αρχηγό να αλλάξει το κόμμα και να το μετατρέψει σε μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη – εκφράζοντας την ελπίδα να είναι ο ίδιος εκείνος που θα αναλάβει το “δύσκολο” αυτό έργο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Π. Μαρινάκης απειλεί τώρα και δημοσιογράφους επειδή κάνουν τη δουλειά τους

Ποια «ήρεμα νερά»; – Ρεκόρ πενταετίας στις τουρκικές παραβιάσεις των ελληνικών χωρικών υδάτων

Προκλητικός Τσελίκ λίγο πριν τη συνάντηση Ερντογάν-Μητσοτάκη: Ζητά «αποστρατιωτικοποίηση» νησιών

Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ

Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...