ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Υπεροχή Τζιτζικώστα σε νέα δημοσκόπηση για την αρχηγία στη Ν.Δ.

Υπεροχή Τζιτζικώστα σε νέα δημοσκόπηση για την αρχηγία στη Ν.Δ.
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Προβάδισμα στον Απόστολο Τζιτζικώστα δίνει δημοσκόπηση της εταιρείας e-voice αφού ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ προηγείται σε όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά απέναντι στους ανθυποψηφίους του.

Στο ερώτημα «Ποιος από τους τέσσερις υποψηφίους μπορεί να νικήσει τον Τσίπρα», ο κ. Τζιτζικώστας προηγείται με 27,4% έναντι 18,3% του κ. Μεϊμαράκη, ενώ ακολουθούν ο Κυρ. Μητσοτάκης με 12,6% και ο Άδωνις Γεωργιάδης με 7,0%.

Εξάλλου, ο κ. Τζιτζικώστας προηγείται με 25,5% και στο ερώτημα «Ποιος από τους τέσσερις υποψηφίους μπορεί να δημιουργήσει ελπίδα» και ακολουθούν οι Κυριάκος Μητσοτάκης με 14,2% , ο Ευ. Μεϊμαράκης με 12,7% και ο Άδωνις Γεωργιάδης με 6,3%.

Με ποσοστά 22,3% και 24,1% αντίστοιχα, ο Περιφερειάρχης «κερδίζει» τον μεταβατικό πρόεδρο της ΝΔ στα ερωτήματα «Ποιος από τους τέσσερις υποψηφίους μπορεί να πατάξει τη διαφθορά» και «Ποιος από τους τέσσερις υποψηφίους μπορεί να ανανεώσει το κόμμα». Ο κ. Μεϊμαράκης ακολουθεί με ποσοστά 19,0% και 18,2% αντίστοιχα, ο Κυρ. Μητσοτάκης με 13,9% και 17,6% και τέλος ο Άδωνις Γεωργιάδης με 12,1% και 11,1% αντίστοιχα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Σαμαράς αποτελειώνει τον Μητσοτάκη – Τον Σεπτέμβριο ανακοινώνει κόμμα

Παρανάλωμα του πυρός 306.000 στρέμματα και ο Μητσοτάκης δηλώνει: «Όταν καίγεται ένα δάσος δεν σημαίνει ότι χάνεται…»

Ο Φρέντης Μπελέρης ρωτά την Κομισιόν αν προτίθεται να δημιουργήσει Ευρωπαϊκό Ταμείο για την αποζημίωση των πυρόπληκτων πολιτών

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ Γιάννης Βαρβιτσιώτης σε ηλικία 93 ετών

ΕΛ.Α.Σ για ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: «Δεν μπορείς να υπηρετείς τους πολίτες όταν χρωστάς στις τράπεζες»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...