ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανακοίνωση με αιχμές κατά του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση εξέδωσε το Γραφείο του Πρωθυπουργού, μετά τις καταγγελίες του Γιάννη Πανούση περί σχεδίου πολιτικής και φυσικής του εξόντωσης, με αναφορές μάλιστα και σε διασυνδέσεις πολιτικών με την τρομοκρατία.
«Οι καταγγελίες που διατυπώνει δημοσίως ο κ. Πανούσης, είναι εξαιρετικά σοβαρές για να τις περιφέρει στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αντί να τις καταθέσει, επισήμως και με κάθε λεπτομέρεια, στη Δικαιοσύνη» αναφέρει το δελτίο Τύπου του Γραφείου του Πρωθυπουργού.
Πάντως, η Νέα Δημοκρατία καλεί τον Πρωθυπουργό να ξεκαθαρίσει άμεσα τη θέση του, μετά τις καταγγελίες του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση για σχέσεις πολιτικών με τρομοκράτες για την κατάσταση στις φυλακές, αλλά και την Αστυνομία.
Σύμφωνα με τη Ν.Δ., οι καταγγελίες αυτές αφήνουν πολύ σοβαρές σκιές και «ο Πρωθυπουργός υποχρεούται να ξεκαθαρίσει άμεσα τη θέση του και η Δικαιοσύνη να προχωρήσει ταχύτατα σε πλήρη διερεύνηση των καταγγελιών του πρώην υπουργού».
























































