Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παραίτηση βόμβα Καπάταη από το Δ.Σ. της “Ελληνικό Α.Ε.”

Παραίτηση βόμβα Καπάταη από το Δ.Σ. της “Ελληνικό Α.Ε.”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Παραίτηση βόμβα έριξε ο αντιπεριφερειάρχης του Νοτίου Τομέα Αττικής Χρήστος Καπάταης από το Δ.Σ. της Ελληνικό Α.Ε.

Ο Αντιπεριφερειάρχης υπενθυμίζει ότι η παράταξή του, Δύναμης Ζωής, με επικεφαλής τη Ρένα Δούρου, έχει ως πάγια θέση της τη δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου πρασίνου και πολιτισμού στον χώρο με ήπια ανάπτυξη, διασφαλίζοντας το δημόσιο συμφέρον.

Ωστόσο, όπως αναφέρει ο Χρήστος Καπάταης στην παραίτησή του, νέα μέλη που τοποθετήθηκαν στο Δ.Σ. της Ελληνικό Α.Ε. τις προηγούμενες ημέρες έχουν άλλες απόψεις σχετικά με την αξιοποίηση του χώρου, εννοώντας προφανώς κάποιο νεοφιλελεύθερο πάρτι του “δόγματος” τσιμέντο όλα να γίνουν.

“Θεωρώ ότι διαμορφώνονται συνθήκες που δυσκολεύουν την αξιοποίηση του χώρου με βάση τις εκφρασμένες θέσεις μας”, αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης και κρίνει ότι η παραίτησή του είναι επιβεβλημένη.

Μήπως, λέμε μήπως, το Μέγαρο Μαξίμου πρέπει να ασχοληθεί με το τι συμβαίνει στο Ελληνικό και γιατί οι δικοί του άνθρωποι αναγκάζονται να παραιτηθούν; Λέμε, μήπως…

Διαβάστε την παραίτηση του Αντιπεριφερειάρχη:

Η διακηρυγμένη και προγραμματική θέση της Διοικούσας Περιφερειακής Παράταξης Αττικής “Δύναμη Ζωής” για το Πρώην Αεροδρόμιο Ελληνικού ήταν και είναι η δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου πρασίνου και πολιτισμού, η διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος και η ήπια ανάπτυξη. Άποψη και θέση που χρόνια υπερασπιζόμαστε μαζί με την τοπική κοινωνία.

Νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε τα οποία τοποθετήθηκαν στις 6/11/2015 έχουν δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν εντελώς διαφορετικές απόψεις σε σχέση με την αξιοποίηση του χώρου.

Εκπροσωπώντας στο Δ.Σ. της ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε την Διοικούσα Περιφερειακή Παράταξη Αττικής “Δύναμη Ζωής” θεωρώ ότι διαμορφώνονται συνθήκες που δυσκολεύουν την αξιοποίηση του χώρου με βάση τις εκφρασμένες θέσεις μας.

Με βάση τα παραπάνω η παραίτησή μου από το Δ.Σ. της ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ είναι επιβεβλημένη και την καταθέτω.

Η Διοικούσα Παράταξη της Περιφέρειας Αττικής “Δύναμη Ζωής” θα συνεχίσει να υπερασπίζεται το δημόσιο συμφέρον και στο Πρώην Αεροδρόμιο του Ελληνικού, συνεπής στις προεκλογικές της δεσμεύσεις.

Ο ΑNTIΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε Νότιου Τομέα Αθηνών

ΚΑΠΑΤΑΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοτικός σύμβουλος χτύπησε αντιδήμαρχο έξω από το Ειρηνοδικείο

Χαρδαλιάς: Διέγραψε τον Μ. Σφακιανάκη για δηλώσεις του για τη γυναικοκτονία- Στην αντεπίθεση ο πρώην αξιωματικός της ΕΛΑΣ

Η Ρένα Δούρου τελεσίδικα αθώα για την πλημμύρα στη Μάνδρα

Πυρκαγιά στο Μάτι: Την αθώωση της Ρένας Δούρου ζήτησε ο εισαγγελέας

Άρειος Πάγος: Tέλος στη μονιμοποίηση συμβασιούχων στο Δημόσιο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...