Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Tζιτζικώστας: Κόμμα κλειστών μηχανισμών η Ν.Δ. – Tι είπε για το ιδεολογικό στίγμα

Tζιτζικώστας: Κόμμα κλειστών μηχανισμών η Ν.Δ. – Tι είπε για το ιδεολογικό στίγμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τα τελευταία χρόνια έχουμε χάσει την πυξίδα μας, παραδέχθηκε ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ., Απόστολος Τζιτζικώστας, καταγγέλλοντας ότι η παράταξη έχει καταστεί ένα κόμμα κλειστών μηχανισμών.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, ο κ. Τζιτζικώστας ξεκαθάρισε ότι το πρόβλημα της Ν.Δ. δεν είναι η ιδεολογία της, αλλά η παρέκκλιση από αυτή.

«Στις 22 Νοεμβρίου καλούμαστε να επιλέξουμε εάν θα μείνουμε στάσιμοι και φοβικοί ή θα αλλάξουμε νοοτροπία, δομές, τρόπο λειτουργίας και πρόσωπα» συνέχισε ο υποψήφιος πρόεδρος, τονίζοντας ότι «πρέπει να δείξουμε στους πολίτες ότι καταλάβαμε τα λάθη μας».

Ο κ.Τζιτζικώστας σε άλλη συνέντευξή του στο news247 θέλησε να παρουσιάσει το προφίλ ενωτικού υποψήφιου, με αφορμή το ερώτημα: “Εάν εκλεγείτε θα συνεχίσει να υπάρχει στη ΝΔ, ο καραμανλισμός, ο μητσοτακισμός και σαμαρισμός;”. Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ απάντησε: “Αυτά όλα τελειωνουν στις 22 του μηνός το βράδυ! Δεν θα χωρίζεται πλέον από τις 23 Νοεμβρίου η ΝΔ σε σαμαρικούς, καραμανλικούς και μητσοτακικούς”.

Στο ερώτημα ποιους θα επιλέξει τελικά για αντιπροέδρους του κόμματος εάν εκλεγεί, καθώς οι συνυποψήφιοι του έχουν ήδη αρνηθεί τη σχετική πρόταση, ο κ.Τζιτζικώστας απάντησε: “Μην περιμένετε να πουν κάτι διαφορετικό μέσα στην προεκλογική περίοδο. Σε κάθε περίπτωση όμως, θα βρεθεί για τη θέση του αντιπροέδρου που θα έχει την ευθύνη της κοινοβουλευτικής παρουσίας, ένα στέλεχος που να έχει κοινοβουλευτική εμπειρία, γνώσεις, να είναι καλός ρήτορας, να μην αφήνει τίποτα αναπάντητο και να μεταφέρει στη Βουλή τη γραμμή που θα συμφωνούμε συλλογικά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα.”

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μαρινάκης: Καρφιά σε κυβέρνηση και ΕΠΟ μετά την ιστορική πρόκριση σε Ευρωπαϊκό τελικό για τον Ολυμπιακό (βίντεο)

Κασσελάκης: Επί Μητσοτάκη αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος – H απάντηση Μαρινάκη

Κασσελάκης: «Ο κόσμος έχει κουραστεί με την αλαζονείες του 41%»

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Αττικόν για Καλλιάνο: «Ενώ ψήφισε μέτρα για την ιδιωτικοποίηση της υγείας, απειλεί γιατρούς και νοσηλευτές»

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών – Πλήγμα στην εκλογική διαδικασία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Το «σύνδρομο της μαϊμούς» – Σχέσεις εξάρτησης μέχρι να βρεθεί ο επόμενος
Όσο αστεία κι αν σας φαίνεται η ονομασία του συγκεκριμένου συνδρόμου, η αλήθεια είναι πως...