ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρυξέλλες, Ισλαμιστές, Νίκος Κοτζιάς, Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Εκβιασμός Ζελένσκι σε Ευρώπη: «Ή πληρώνετε 70 δισ. ή έρχονται 20 εκατομμύρια Ουκρανοί»
Ο Τραμπ απέλυσε την Κέιτι Ζακαράια πέντε μέρες μετά την πρόσληψή της στον Λευκό Οίκο
Γιώργος Μαζωνάκης: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις - Ποιες ουσίες εντοπίστηκαν
Χάρης Δούκας: Στο κορυφαίο 2% των επιστημόνων παγκοσμίως για έβδομη συνεχή χρονιά
Αλέξης Τσίπρας: Η δεύτερη θέση δεν είναι στόχος μας - Η Ελλάδα δεν είναι «ούτε αποικία ούτε προτεκτοράτο» 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
H Ελλάδα φυλάει επαρκώς τα σύνορα της και απόδειξη αυτού είναι το γεγονός ότι βρέθηκε από το διαβατήριο του τρομοκράτη στο Παρίσι ότι η ταυτοποίηση του έγινε στην Ελλάδα.
Αυτό το μήνυμα έστειλε στους Ευρωπαίους ομολόγους του κατά τη συνεδρίαση των υπουργών εξωτερικών την Δευτέρα στις Βρυξέλλες ο Νίκος Κοτζιάς.
Η συνεδρίαση εστιάστηκε σε τρία βασικά ζητήματα. Επικεντρώθηκε στην εξεύρεση λύσης μεταξύ Παλαιστίνης και Ισραήλ, στην κατάπαυση πυρός μεταξύ των μη τρομοκρατικών αντιμαχόμενων πλευρών στη Συρία και στην αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τη μερίδα του λέοντος στις διαβουλεύσεις των υπουργών είχε η επίτευξη κατάπαυσης πυρός μεταξύ των αντιμαχόμενων πλευρών -κυρίως μεταξύ Ασάντ και αντιπολίτευσης- που δεν ανήκουν στο Ισλαμικό Κράτος ή τους συμμάχους τους.
Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών διαπίστωσε πως υπάρχει ελπίδα για μια τέτοια κατάληξη, καθώς έχουν εδραιωθεί δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ των δύο πλευρών, και γίνεται συζήτηση για την παύση πυρός και τη δημιουργία ενός Συντάγματος.
Αγκάθι παραμένει η τύχη του Άσαντ που θα αποτελέσει ζήτημα συζήτησης για τους υπουργούς Εξωτερικών και σε άλλες συναντήσεις.
























































