ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































H επιβάτης Κέιτι Ίνζερ αυνανιζόταν και βόγκαγε σε βραδινή πτήση της American Airlines
Πρώην πορνοστάρ απάντησε «ναι και όχι» αν το μέγεθος μετράει - Τι άλλο είπε
Ρούμπιο για Ελλάδα: «Δεν θέλουμε το λίκνο του δυτικού πολιτισμού να απειλείται» - «Έχουμε ατέρμονο χρέος στην αρχαία Ελλάδα»
Όταν ο Δένδιας δίνει μάχες για τα εθνικά συμφέροντα, ο Άδωνις μετράει απουσίες στα αμαξοστάσια
Η ντροπή του σοσιαλισμού ο «φιλελές» Πέδρο Σάντσεθ βουλιάζει στα σκάνδαλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παραιτήθηκε από τη θέση του βουλευτή και άφησε την έδρα του, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, όπως ακριβώς του ζήτησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Ο κ. Σακελλαρίδης ανήκει στην ομάδα των «53» του ΣΥΡΙΖΑ και σύμφωνα με πληροφορίες και διαρροές στον Τύπο ότι διαφωνούσε με το πολυνομοσχέδιο που φέρνει πλειστηριασμούς ακινήτων.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Σακελλαρίδης δεν θα πήγαινε το βράδυ στην Ολομέλεια.
Ο κ. Σακελλαρίδης επισκέφθηκε το γραφείο του πρωθυπουργού της Βουλής και έδωσε την επιστολή παραίτησής του, που ανακοινώθηκε στην ολομέλεια.
Τη θέση του παίρνει ο Χριστόφορος Βερναρδάκης.
Με την παραίτηση του κ. Σακελλαρίδη η κυβερνητική πλειοψηφία κυμαίνεται πλέον στους 154 βουλευτές, καθώς ο Νίκος Νικολόπουλος των ΑΝΕΛ έχει ανακοινώσει ότι δε πρόκειται να ψηφίσει το νομοσχέδιο.
























































