ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νετανιάχου κατά Ερντογάν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για Κούρδους και χρηματοδότηση της Χαμάς
Ο Λαβρόφ είπε ότι ίσως η Ρωσία εγκρίνει τη μεταφορά των τουρκικών S-400 σε άλλη χώρα
Αχαΐα: Τις τρεις κόρες του και δυο ακόμη κορίτσια κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά 50χρονος
Ο Χάλεντ Μασάλ της Χαμάς κάλεσε σε αντίσταση και τζιχάντ για την Ιερουσαλήμ και το Τέμενος Αλ Άκσα
Νίκος Δένδιας για Καποδίστρια: «Η διορατικότητα, η εντιμότητα και η αφοσίωσή του στο καθήκον, αποτελούν διαχρονικό υπόδειγμα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Ποιο θύμα θα πέσει στην παγίδα; Το Ποτάμι πάντως όχι». Με αυτόν τον τρόπο απαντά ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος θεοδωράκης, στο κάλεσμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για εθνικό διάλογο στα μεγάλα ανοιχτά θέματα αλλά και στα καθοριστικής σημασίας για τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής ζητήματα.
Σε μήνυμα που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: «Τέσσερις μεγάλες σελίδες της εφημερίδας «Έθνος» (συν το εξώφυλλο) χρειάστηκε ο κ.Τσίπρας για να καλέσει τις «δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις» σε συνεννόηση για το Ασφαλιστικό, την Παιδεία και την Συνταγματική Αναθεώρηση.
Τι λέει στην πραγματικότητα ο κ.Τσίπρας; Ψηφίστε το Ασφαλιστικό που είναι το δυσκολότερο όλων, γράψτε κάποια έκθεση ιδεών για την Παιδεία, συζητήστε για το Σύνταγμα που αφορά την επόμενη τετραετία και αφήστε με να κυβερνήσω. Δώστε μου χρόνο να εδραιώσω το καθεστώς μου. Ταΐστε με ψίχουλα την στέρνα με τα ψάρια όσο εγώ και η παρέα μου θα πετάω δυναμίτες στους κόλπους της κοινωνίας».
























































