ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελίζα Βόζεμπεργκ, Νέα Δημοκρατία,


















































Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Ταλ Ντίλιαν: Δεν θα γίνω ο αποδιοπομπαίος τράγος, το Predator παρέχεται αποκλειστικά σε κυβερνήσεις και Αρχές ασφάλειας, αυτοί ορίζουν τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κατηγορηματικά αντίθετη στο ενδεχόμενο σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης, με τη συμμετοχή της Ν.Δ., εμφανίζεται η ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζεμπεργκ, η οποία με αφορμή τη ματαίωση της εκλογικής διαδικασίας την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, συντάσσεται με τα στελέχη που ζητούν να πραγματοποιηθεί σύγκληση της κοινοβουλευτικής ομάδας.
Μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 FM η κ. Βόζεμπεργκ ρωτήθηκε αν υπάρχουν κάποιοι βουλευτές που συμφωνούν με το ενδεχόμενο σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης και απάντησε:
«Η Ν.Δ. δεν μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή ένα δεκανίκι οικουμενικής, την οποία δεν ζητάει και επίσημα στο κάτω κάτω η κυβέρνηση».
Εξάλλου, αρνήθηκε ότι πίσω από το χθεσινό φιάσκο των εσωκομματικών εκλογών κρύβεται κάποιο ρήγμα στους κόλπους του κόμματος.
Είπε ότι συντάσσεται με την πρόταση για άμεση σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, έκανε γνωστό ότι δεν είναι μόνο οι 16, αλλά πολλοί περισσότεροι βουλευτές που το ζητούν και τόνισε ότι, σύμφωνα με το καταστατικό, ο πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης είναι αυτός που πρέπει να παραγγείλει στον γραμματέα τη σύγκληση.
























































