Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γεωργιάδης: Λάθος του Μεϊμαράκη που έμπλεξε τον Σαμαρά – Καρφιά για Βορίδη και Τζιτζικώστα

Γεωργιάδης: Λάθος του Μεϊμαράκη που έμπλεξε τον Σαμαρά – Καρφιά για Βορίδη και Τζιτζικώστα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

​«Όλοι ήξεραν από πριν ότι υπήρχε πρόβλημα με την εκλογική διαδικασία», παραδέχτηκε , ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την αναβολή των εκλογών, στην εκπομπή του Star Channel “στον ενικό”.

Στο ερώτημα «γιατί αφού όλοι το γνώριζαν δεν βγήκε κανείς να το πει το βράδυ του Σαββάτου;», ο κ.Γεωργιάδης εξομολογήθηκε ότι «ήταν ήταν πολύ δύσκολο να πάρουμε το βάρος της ματαίωσης των εκλογών».

«Δεν υπάρχει κανένας δόλος, ήταν καθαρά αστοχία και ανικανότητα ορισμένων» ξεκαθάρισε, τονίζοντας ότι ήταν λυπητερό που ένα τεχνικό πρόβλημα μετατράπηκε τελικά σε μείζον πολιτικό ζήτημα.

Ο βουλευτής της ΝΔ ξαναζήτησε συγγνώμη από τους ψηφοφόρους της ΝΔ, διευκρινίζοντας πως «η ευθύνη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη είναι μικρότερη από της ΚΕΦΕ, γι’ αυτό και ζήτησα συνεδρίαση της ΚΟ».

Παράλληλα, ο κ.Γεωργιάδης δήλωσε ότι στο μέτρο που ο ίδιος φταίει είναι έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί.

«Εγώ στην θέση του κ.Παπαμιμίκου θα είχα παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας» τόνισε στην συνέχεια, κατηγορώντας τον πρόεδρο της ΝΔ Β.Μεϊμαράκη για την σημερινή του στάση.

«Έκανε σήμερα τραγικό λάθος ο κ.Μεϊμαράκης. Όταν το καταλάβει θα πάρει τηλέφωνο τον κ.Σαμαρά και θα του ζητήσει συγγνώμη. Δεν έπρεπε ως αρχηγός κόμματος να λειτουργήσει ως ταύρος εν υαλοπωλείο, επειδή διάβασε ένα παραπολιτικό» δήλωσε ο κ.Γεωργιάδης, αποκαλύπτοντας ότι σε διάλογο που είχε με τον κύριο Σαμαρά, ο τελευταίος του είπε πως «δεν είναι ώρα για να ρίχνουμε λάδι στην φωτιά, αλλά είναι ώρα για ηρεμία και ψυχραιμία».

«Αποστολή μου σταμάτα να κάνεις ότι δεν ξέρεις τον κύριο Παπαμιμίκο που σε στηρίζει. Όταν έχει μια δυσκολία ο φίλος σου Αποστόλη μου πρέπει να μπαίνεις μπροστά» είπε στην συνέχεια ο κ.Γεωργιάδης, απευθυνόμενος προσωπικά στον κ.Τζιτζικώστα, αφήνοντας αιχμές και για τον «φίλο» του Μάκη Βορίδη, ο οποίος υποστηρίζει την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα.

«Ταιριάζουν με τον Βορίδη,γι’ αυτό κάνουν τα ίδια» είπε με νόημα, καταγγέλλοντας ότι οι κ.κ Τζιτζικώστας και Βορίδης του έστησαν «πισώπλατη μαχαιριά».

Τέλος, εκτίμησε ότι το «φιάσκο» με τις εκλογές είναι μια ευκαιρία για να διεξαχθεί τελικά debate και να πραγματοποιηθεί εθνική συνδιάσκεψη, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ίδιος είναι ανοιχτός στον διάλογο.

ΠΗΓΗ: star.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Επί Μητσοτάκη αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος – H απάντηση Μαρινάκη

Κασσελάκης: «Ο κόσμος έχει κουραστεί με την αλαζονείες του 41%»

Ανδρουλάκης: Τα απογευματινά χειρουργεία είναι ο Δούρειος Ίππος κατάργησης του δημόσιου χαρακτήρα του ΕΣΥ

Φάμελλος σε Γεωργιάδη: Είστε το συνώνυμο του χαρατσιού σε κάθε υπηρεσία δημόσιας υγείας

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Αττικόν για Καλλιάνο: «Ενώ ψήφισε μέτρα για την ιδιωτικοποίηση της υγείας, απειλεί γιατρούς και νοσηλευτές»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...