ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ - Ένας ήρωας μουσουλμάνος επιτέθηκε στους τζιχαντιστές - Μεγάλος σεβασμός από τον Τραμπ
ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία την Τρίτη 16/12 - Ποιοι συμμετέχουν - Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ: Ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε γιορτή του Χανουκά στην παραλία Μπόντι
Αίγιο: Νεκρός ο ασθενής που γρονθοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο
Η σφαγή των Εβραίων - Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες - 10χρονη μεταξύ των νεκρών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σφοδρότερη επίθεση στην Νέα Δημοκρατία, παρ ότι στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ , Κυριάκος Μητσοτάκης, χαρακτηρίζοντας το κόμμα του “γερασμένο” και “χρεοκοπημένο”.
Ο κ. Μητσοτάκης, μιλώντας στο Mega, δεν είχε, καλά λόγια για το κόμμα του, φθάνοντας μέχρι του σημείου να παραδεχτεί ότι η ΝΔ δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να κυβερνήσει καλά «διότι είναι ένα γερασμένο κόμμα που έχει χάσει την επικοινωνία με την κοινωνία”.
Ολοκληρώνοντας την εικόνα πλήρους διάλυσης για το κόμμα στο οποίο πασχίζει να γίνει αρχηγός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είπε ακόμη ότι θα χρειαστούν μήνες μετά τις εκλογές για να καταφέρει το κόμμα να ανασυντάξει τις δυνάμεις του.
Πρόσθεσε, τέλος, ότι το πρώτο δείγμα θα το δώσει ως αρχηγός από την πρώτη μέρα, ζητώντας τις παραιτήσεις των στελεχών του οργανωτικού της ΝΔ και παραλαμβάνοντας τα ηνία όχι από τη Συγγρού αλλά από κτίριο που θα έχει φθηνότερο μηνιαίο ενοίκιο από τη στιγμή που η ΝΔ είναι ένα «περίπου χρεοκοπημένο κόμμα».
Ο κ. Μητσοτάκης επιτέθηκε και στον Αλέξη Τσίπρα για τους χειρισμούς του στο προσφυγικό, τονίζοντας:
«Την τελευταία στιγμή γλιτώσαμε μια τραγωδία για τη συνθήκη Σένγκεν από τη μνημειώδη ανικανότητα και την επιχειρησιακή διαχείριση του προσφυγικού από τον κ. Τσίπρα. Πρώτη φορά έρχεται η Ευρώπη και θέλει να μας βοηθήσει στη φύλαξη των εξωτερικών μας συνόρων με την Τουρκία και ο κ. Τσίπρας λέει όχι δεν χρειαζόμαστε βοήθεια. Η σύνδεση του προσφυγικού με τη διαχείριση του μνημονίου ήταν τεράστιο πολιτικό σφάλμα και για άλλη μια φορά χαρακτηριστήκαμε ως το μαύρο πρόβατο της Ευρώπης».
τόνισε.























































