Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτοί είναι οι “ύποπτοι” βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που “φοβάται” το Μαξίμου

Αυτοί είναι οι “ύποπτοι” βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που “φοβάται” το Μαξίμου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μπορεί ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας να έχει εμπιστοσύνη στην κοινοβουλευτική του ομάδα και να θεωρεί πως δεν θα υπάρξουν νέες δυσάρεστες εκπλήξεις στην κυβερνητική συνοχή, αλλά στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν “ύποπτοι αντάρτες”.

Πρώτος στη λίστα των ονομάτων φέρεται ο κ. Καραγιαννίδης, ο οποίος φαινόταν πως μπορεί να καταψηφίσει τα επόμενα δύσκολα νομοσχέδια, αλλά η στάση του τις τελευταίες ημέρες στα social media δείχνει πως μπορεί και να έχει πειστεί.

Δεύτερη είναι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που ανήκει και στην ομάδα των 53, η κα Κατριβάνου. Πάντως και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις θεωρείται σίγουρο πως εάν καταψηφίσουν θα παραιτηθούν και θα παραδώσουν τις έδρες τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Live News του Νίκου Ευαγγελάτου στο E, οι άλλοι τρεις “ύποπτοι” είναι η κα Βαγενά και ο κ. Μιχελογιαννάκης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα – Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!

Αλέξης Τσίπρας από το Παλλάς: Άμεσα η επανίδρυση της δημοκρατικής παράταξης – Ομιλία προάγγελος νέου κόμματος

Ολομέτωπη επίθεση Τσίπρα στους μνημονιακούς που χρεοκόπησαν τη χώρα, στην ολιγαρχία και την κλεπτοκρατία

Από τις Βρυξέλλες ο Φαραντούρης κήρυξε πόλεμο στα funds: «Θα πάει μέχρι τέλους»

Δημοσκόπηση Marc: Τη δεύτερη θέση διεκδικεί το αναμενόμενο κόμμα Τσίπρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...