ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο Κατζ εξαπέλυσε επίθεση κατά του Ερντογάν και δεσμεύτηκε για την εξόντωση του Αλ-Χάγια της Χαμάς
Το Ισραήλ αποκαλύπτει τα μυστικά όπλα που βοήθησαν την Αεροπορία να κυριαρχήσει στους ουρανούς του Ιράν
Associated Press: Ο Τραμπ και ο Ρούμπιο εξετάζουν την αποπομπή της Αμερικανίδας πρέσβειρας στην Ελλάδα μετά από πληθώρα αναφορών για
Τι προσφέρουν οι ΗΠΑ στη Ρωσία έναντι μερικής ανακωχής
Ντόναλντ Τραμπ: Ρωσία και Ουκρανία συμφώνησαν σε ενεργειακή εκεχειρία - Ο Ζελένσκι το παίζει... «κάπως»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πίσω από τις διαρροές για την αποχώρησή μου από την κούρσα των εσωκομματικών εκλογών μπορεί να κρύβεται ακόμη και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ., Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην τηλεόραση του Mega.
«Μπήκα στην κούρσα με πολύ μεγάλη χαρά και όπως βλέπετε είμαι ακόμη εδώ» σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης, ενώ αναφερόμενος στα σενάρια αποχώρησής του από την προεκλογική διαδικασία, έκανε λόγο για «προβοκάτσια».
Ειδική μνεία έκανε και στις συνεχείς επιθέσεις κυβερνητικών στελεχών εναντίον των μέσων ενημέρωσης. «Εμένα έλεγαν φασίστα, αλλά ουδέποτε έχω προβεί σε τέτοιες δηλώσεις και πράξεις» τόνισε, αναφερόμενος στο επεισόδιο μεταξύ εκπροσώπου του τύπου και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη.























































