ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Νέα Δημοκρατία,


















































Ενεργειακή διέξοδος μέσω Ανατολικής Μεσογείου: Η αναβίωση του EastMed ως απάντηση στα αδιέξοδα
Ο Παναθηναϊκός ζήτησε την ανάκληση του ελληνικού διαβατηρίου του Τόμας Γουόκαπ - Η απάντηση του Ολυμπιακού με φωτογραφίες
Το Ισραήλ σταματά τις αγορές όπλων από τη Γαλλία
Οι «Πυραυλικές Πόλεις» του Ιράν: Τα υπόγεια φρούρια όπου κρύβεται το καθεστώς
«Σχεδόν τέλειωσε»: Ο Τραμπ προαναγγέλλει επικείμενο τέλος των επιχειρήσεων στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τα σχέδια του Αντώνη Σαμαρά για να δρομολογήσει τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα στον χώρο της Δεξιάς, αφού πρώτα θα έχει… βοηθήσει στη διάσπαση της Νέας Δημοκρατίας, αποκαλύπτει η εφημερίδα “Δημοκρατία”.
Με το βασικό πρωτοσέλιδό της, η εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο πρώην πρωθυπουργός “διψάει για εκδίκηση”, και συνδέει το άρθρο που υπέγραψε χθες στο site liberal.gr, με τη στόχευσή του να επιστρέψει στην κεντρική πολιτική σκηνή ως πρωταγωνιστής.
Το άρθρο του Αντώνη Σαμαρά προκάλεσε σχόλια και αντιδράσεις, ενώ συνδέθηκε και με τις διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Δημοκρατία, και τη μάχη ηγεσίας του κόμματος, καθώς οι στενοί συνεργάτες, οι πολιτικοί φίλοι και βουλευτές που ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός ανέδειξε, βρίσκονται στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα.
























































