ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Bloomberg, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Νέα Υόρκη, Ντέλια Βελκουλέσκου, Συνταξιοδοτήσεις, Τρόικα,


















































Δούναβης: Βρέθηκαν σκελετοί Γερμανών στρατιωτών του 1945 πάνω σε μοτοσικλέτα
Η Αστυνομία της Νέας Υόρκης «άδειασε» τον Μαμντάνι για το ταξίδι της γυναίκας του στη Μέση Ανατολή
Ρωσία: Κινέζοι εργάτες υποχρέωσαν τις Δυνάμεις Ασφαλείας σε υποχώρηση
Η Συρία προσχωρεί στη συμμαχία Σαουδικής Αραβίας, Πακιστάν και Τουρκίας
Η Χαμάς φυλακίζει και βασανίζει Γαζαίους ακόμα και γυναίκες και παιδιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πιέσεις ακόμη και από τη Νέα Υόρκη προς την ελληνική κυβέρνηση για νέες μεταρρυθμίσεις συνεχίζει να ασκεί η εκπρόσωπος του Ταμείου στο κουαρτέτο Ντέλια Βελκουλέσκου.
Μιλώντας σε επενδυτικό συνέδριο στη Νέα Υόρκη η κα Βελκουλέσκου υπογράμμισε την ανάγκη για πρόσθετες μεταρρυθμίσεις στο ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό, προκειμένου να επιτευχθεί πρωτογενές πλεόνασμα.
Σύμφωνα με το Bloomberg, η εκπρόσωπος του ΔΝΤ ανέφερε ότι οι πρωτοβουλίες που έχουν ληφθεί μέχρι στιγμής στο μέτωπο του χρέους δεν ήταν ικανές να αποκαταστήσουν τη βιωσιμότητά του.
Για να προσθέσει ότι η αδύναμη δημοσιονομική θέση της Ελλάδος αποτελεί πρόκληση για την οικονομική πολιτική, ενώ μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι θα πρέπει να δοθεί έμφαση σε μεταρρυθμίσεις που βελτιώνουν το επίπεδο του ανταγωνισμού, διευκολύνοντας την είσοδο στην αγορά νέων επιχειρήσεων.
























































