ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Αμερικανός βουλευτής: Οικοδομήθηκε ολόκληρο κτίριο γύρω από μεγάλο UFO για να το κρύψει
Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Η Ελλάδα γενέτειρα του δυτικού πολιτισμού - Η Αθήνα το «ηθικό οπλοστάσιο» της Δύσης
Ρωσικό αεροσκάφος «Ημέρας της Κρίσης» προσγειώθηκε στην Τεχεράνη εν μέσω κλιμακούμενης έντασης
Η επιστροφή στις ρίζες ως γεωπολιτική ασπίδα: Η Αθήνα στο επίκεντρο του αμερικανικού αφηγήματος
Ναφτάλι Μπένετ: «Η Τουρκία είναι το "νέο Ιράν" - Ο Ερντογάν επιδιώκει την περικύκλωση του Ισραήλ»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι Βρυξέλλες είναι το βασίλειο της γραφειοκρατίας, δήλωσε σε δημοσιογράφο των New York Times ο Αλέξης Τσίπρας, δηλώνοντας προβληματισμένος για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Σε επίσκεψή του στην Αθήνα δέκα ημέρες μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, ο δημοσιογράφος της αμερικανικής εφημερίδας Jim Yardley συνομίλησε με τον Έλληνα πρωθυπουργό για το μέλλον της Ευρώπης.
Ο κ. Τσίπρας υποστήριξε ότι η κρίση της ευρωζώνης δεν έχει επιλυθεί και ότι η «συνταγή» της λιτότητας αποδείχθηκε το λάθος φάρμακο. Επιτέθηκε στις πολιτικές Βερολίνου και Βρυξελλών, λέγοντας πως αποτελούν έναν «ζουρλομανδύα» και διερωτήθηκε γιατί η οικονομική ανάκαμψη ήρθε πολύ πιο γρήγορα στις ΗΠΑ από ό,τι στην Ευρώπη.
«Νομίζω δεν είναι εύκολο να αλλάξεις την Ευρώπη όταν είσαι μόνος σου», είπε ο κ. Τσίπρας. «Είδαμε ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Οι Ευρωπαίοι εταίροι μας και η Γερμανία ήταν πολύ, πολύ σκληροί», πρόσθεσε.
Ο Τσίπρας ανέφερε ότι ακόμα θεωρεί τον εαυτό του ευρωπαϊστή και ότι ενθαρρύνεται από την άνοδο των αριστερών κομμάτων στην Ισπανία και την Πορτογαλία. «Η Ελλάδα δεν είναι πλέον μόνη της», σημείωσε.
























































