ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βασίλης Λεβέντης, Βουλή των Ελλήνων, Γερμανία, Κυβερνητικός Ανασχηματισμός,


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τον Γερμανό πρέσβη ενημέρωσε για τις προθέσεις του ο Βασίλης Λεβέντης αναφορικά με την πιθανότητα να μπει στην κυβέρνηση αν ο Αλέξης Τσίπρας προχωρήσει σε ανασχηματισμό.
Περισσότερο από μία ώρα διήρκεσε η χθεσινή συνάντηση του προέδρου της ΕΚ Β. Λεβέντη, στη Βουλή, με τον Γερμανό πρέσβη Π. Σόοφ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του “Έθνους”, η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του Γερμανού πρέσβη, ο οποίος θέλησε να διερευνήσει τις προοπτικές συμμετοχής της ΕΚ στο κυβερνητικό σχήμα.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Β. Λεβέντης επανέλαβε τη γνωστή θέση του περί σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης, στην οποία, όπως τόνισε, πρέπει να συμμετάσχει και η ΝΔ.
























































