ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Απόστολος Τζιτζικώστας, Δημοσκοπήσεις, Εκλογές, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Παροχή τακτικών οχημάτων στον Λιβανέζικο Στρατό από τις ΗΠΑ: Πιθανή πώληση 90,5 εκατ. δολαρίων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Προβάδισμα στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη για την πρώτη θέση στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας που διεξάγονται την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, δίνει η δημοσκόπηση της εταιρείας Interview, ενώ πολύ κοντά βρίσκονται τα ποσοστά των υποψηφίων για τη δεύτερη θέση.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η στάση του εκλογικού σώματος απέναντι στους πρώην προέδρους της ΝΔ, όπου η αποδοχή του Κώστα Καραμανλή αγγίζει το 90%. Σημαντικό για τη στάση των ψηφοφόρων είναι και το γεγονός ότι το 80% των ερωτηθέντων δήλωσε πως θα πάει να ψηφίσει για τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ.
Αναλυτικά: Στην ερώτηση «ποιον θα ψηφίσετε για Πρόεδρο της ΝΔ αυτή την Κυριακή» , το 41% των ερωτηθέντων ψήφισε τον Ευ. Μεϊμαράκη, το 20% τον Κ. Μητσοτάκη, το 18% τον Απ. Τζιτζικώστα και το 17% τον Αδ. Γεωργιάδη.
Στην ερώτηση: Ποια είναι η εικόνα που έχετε για τον Κ. Καραμανλή, το 90% απάντησε θετική και για τον Αν. Σαμαρά το 57% θετική.
























































