ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία στέλνει στην Υεμένη Σύρους μισθοφόρους νεοθωμανούς τζιχαντιστές
Χανιά: 39χρονη Αμερικανίδα συνελήφθη για κατασκοπεία στη Σούδα
Συνελήφθησαν ο Φίλιππος Καμπούρης και η γυναίκα του ως αρχηγικά μέλη κυκλώματος που εξαπατούσε τον e-ΕΦΚΑ
Η Σαουδική Αραβία εξαπολύει την μεγαλύτερη επίθεσή της στην Υεμένη εδώ και χρόνια
Drone βύθισε τουρκικό εμπορικό πλοίο ανοιχτά της Βουλγαρίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεκαπέντε βόμβες μολότοφ εκτόξευσαν κουκουλοφόροι τα ξημερώματα εναντίον της αστυνομικής φρουράς στο τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη, που βρίσκεται στην οδό Αγίου Δημητρίου. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί.
Είναι το δεύτερο ανάλογο περιστατικό εντός Δεκεμβρίου μετά την επίθεση εναντίον των γραφείων του κόμματος Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (DEB) στην Κομοτηνή, από τους αυτοαποκαλούμενους “Φρουρούς της Θράκης”.
Σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Εξωτερικών είχε καταδικάσει τη βίαιη επίθεση στα γραφεία του Κόμματος Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ) στην Κομοτηνή, αναφέροντας: «Προβοκατόρικες ενέργειες όπως αυτή βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση με το πνεύμα ειρήνης και συνεργασίας που έχουν χαρακτηρίσει διαχρονικά τη συνύπαρξη χριστιανών και μουσουλμάνων στη Δυτική Θράκη. Οι αρμόδιες ελληνικές Αρχές θα προβούν άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη διαλεύκανση του περιστατικού και την προσαγωγή των ενόχων στη δικαιοσύνη».
Για το περιστατικό της Παρασκευής αναμένεται αντίδραση από το Ελληνικό ΥΠΕΞ.
























































