ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ηγετικός θρίαμβος Δένδια στο Συνέδριο της ΝΔ - Ο Νίκος Δένδιας γκρέμισε τις «Καγκελαρίες των τεχνοκρατών» και κατασυνέτριψε τους «μισθοφόρους
Ο Σωκράτης Φάμελλος διέγραψε τον Παύλο Πολάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ
Νεκρός ο αρχηγός της Χαμάς στη Γάζα Ιζ αλ-Ντιν αλ-Χαντάντ
Ισραήλ και ΗΠΑ προετοιμάζονται για νέα πλήγματα κατά του Ιράν ακόμη και την επόμενη εβδομάδα
Ο Τραμπ κοινοποίησε εικόνα-προειδοποίηση για «καταιγίδα που πλησιάζει»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ευθύνη στην αντιπολίτευση απέδωσε για την απόσυρση του νομοσχεδίου με το παράλληλο πρόγραμμα της κυβέρνησης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας.
«Αποσύραμε το νομοσχέδιο με το παράλληλο πρόγραμμα γιατί τρία κόμματα της αντιπολίτευσης κατήγγειλαν τη διαδικασία και οι δανειστές θεώρησαν ότι αυτό το γεγονός μπορεί να οδηγήσει σε ακρότητες» τόνισε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας.
Όπως είπε, η κυβέρνηση δεν εμφανίστηκε ανακόλουθη.
Ερωτηθείς για τη σημερινή δημοσκόπηση της εταιρείας Prorata για λογαριασμό της Εφημερίδας των Συντακτών, σύμφωνα με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται οριακά με μια μονάδα διαφορά της ΝΔ, ο κ.Μπαλαούρας υποστήριξε πως «καλά κάνουν να χτυπούν καμπανάκια, ώστε να προσέχουμε κι εμείς».
«Πράγματι οι πολίτες αισθάνονται μαγκωμένοι» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
























































