Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τζιτζικώστας: Μόνο ενωμένοι θα αντιμετωπίσουμε αυτή την καταστροφική κυβέρνηση

Τζιτζικώστας: Μόνο ενωμένοι θα αντιμετωπίσουμε αυτή την καταστροφική κυβέρνηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ολομέτωπη επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικώστας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας.

Αφού επεσήμανε πως δεν βρίσκει κάτι κακό στη συνομιλία Τσίπρα – Καραμανλή, ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε ότι «αυτό που έχει σημασία, είναι ότι σήμερα που ζούμε με μία πολύ επικίνδυνη κυβέρνηση δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για κύκλους, τετράγωνα και ρόμβους. Όλα αυτά η ΝΔ πρέπει να τα ξεπεράσει, να τα βάλει πίσω, να διαμορφώσουμε προϋποθέσεις ώστε να αρχίσουμε να συνομιλούμε με την κοινωνία, να προτείνουμε εφαρμόσιμες λύσεις».

«Υπάρχει ένα σύστημα έξω από τη ΝΔ που θέλει ένα συρρικνωμένο κόμμα Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και να το οδηγήσει τελικά σε συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Με εμένα πρόεδρο δεν υπάρχει καμία περίπτωση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ενδεχομένως για αυτό δέχομαι τόσο πόλεμο από αυτά τα κέντρα» είπε και συνέχισε:

“Σήμερα η κυβέρνηση έχει 153 βουλευτές, επομένως δεν τίθεται θέμα εκλογών. Εμείς όμως ως ΝΔ δεν μπορούμε να ψηφίσουμε μέτρα που βρίσκονται σε τελείως λάθος κατεύθυνση. Δεν μπορούμε να βγούμε από την κρίση με τις ιδεοληψίες της αριστεράς. Η ιδεολογία μας πιστεύει στην παραγωγή πλούτου.”

«Το δικό μας μνημόνιο ήταν 45% λιτότητα και το υπόλοιπο μεταρρυθμίσεις. Το μνημόνιο του κ. Τσίπρα έχει μόνο φόρους. Η πρόταση του κ. Τσίπρα για το ασφαλιστικό, η αύξηση των εισφορών θα οδηγήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε κατάρρευση» είπε ο κ. Τζιτζικώστας.

«Όποιο κ αν είναι το αποτέλεσμα, θα συμφωνήσουμε, και θα προχωρήσουμε ενωμένοι μπροστά. Μόνο ενωμένοι θα αντιμετωπίσουμε αυτή την καταστροφική κυβέρνηση» κατέληξε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για Μαρινάκη και Βόρεια Μακεδονία: «Η προσπάθεια του Μητσοτάκη να μην δυσαρεστήσει την ακραία δεξιά έχει πλέον κουράσει»

Ο Αλ. Τσίπρας μίλησε τηλεφωνικά με τον Ζόραν Ζάεφ για τη Συμφωνία των Πρεσπών

ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για Συμφωνία Πρεσπών: Ο κ. Μητσοτάκης να κυρώσει επιτέλους τα τρία Πρωτόκολλα

Βελόπουλος για επίσκεψη Ράμα: Η ΝΔ έκανε την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι

Κασσελάκης: Όποιος τρομοκρατείται από το κομματικό κράτος Μητσοτάκη θα έχει εμένα και τον ΣΥΡΙΖΑ δίπλα του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Φωτιά Μάτι: Έτσι στοχοποίησαν την ΑΘΩΑ Ρένα Δούρου και μια προαναγγελθείσα πρωτοφανής έφεση
Η Ρένα Δούρου σεβόμενη το μέγεθος της τραγωδίας και τον πόνο των συγγενών των θυμάτων...