ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συρία: Έλληνες (Ρωμιοί-Ελληνορθόδοξοι) και Μνημεία στο στόχαστρο του νεο-οθωμανικού καθεστώτος της Δαμασκού
Τουρκία: Όλο και πιο μακριά από την ΕΕ - Σκληρό «κατηγορώ» για Δημοκρατία και «Γαλάζια Πατρίδα»
ΠΑΣΟΚ: Μετωπική σύγκρουση Διαμαντοπούλου-Δούκα για τις συνεργασίες
Συρία: 3.548 συλλήψεις στρατιωτικών του καθεστώτος Άσαντ από το Υπουργείο Εσωτερικών
Την ενοχή της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου για τη διαρροή e-mail αποδήμων, ζήτησε η εισαγγελέας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε σήμερα Σάββατο ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, μια μέρα πριν τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, δημιουργώντας ερωτηματικά για το που θα ψηφίσει για την εκλογή νέου προέδρου του κόμματος.
Ο πρώην πρωθυπουργός έκανε τη βόλτα του, με φόρμα, στο πλακόστρωτο της νέας παραλίας στο ύψος του ξενοδοχείου «Μακεδονία Παλάς». Μαζί του ήταν η σύζυγό του, Νατάσσα, τα παιδιά του, Αλίκη και Αλέκος και ο φίλος του και πρώην πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του νομού Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Βάκης Φραντζής.
Ο Κώστας Καραμανλής ενδέχεται να ψηφίσει αύριο στη Θεσσαλονίκη για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, χωρίς να αποκλείεται η επιστροφή του στην Αθήνα.
























































