ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί ο Σαμαράς είναι ο μεγάλος χαμένος των εκλογών της Ν.Δ.

Γιατί ο Σαμαράς είναι ο μεγάλος χαμένος των εκλογών της Ν.Δ.
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Αντώνης Σαμαράς είναι και επίσημα ο μεγάλος χαμένος της κυριακάτικης εκλογικής αναμέτρησης για την ανάδειξη του επόμενου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Από τους τέσσερις υποψηφίους προέδρους του κόμματος εκείνος που είχε “σαμαρικό” πρόσημο ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος τερμάτισε τελευταίος, με ένα ποσοστό που παραπέμπει σε εκείνο του Παναγιώτη Ψωμιάδη το 2009.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε την σαφή υποστήριξη του περιβάλλοντος του Μεσσηνίου πολιτικού με πιο χαρακτηριστική την ανοιχτή στήριξη του Γιώργου Μουρούτη αλλά και του ρόλου του Χρύσανθου Λαζαρίδη όπως είχαν αποκαλύψει τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ. Παράλληλα ο Άδωνις Γεωργιάδης σε κάθε του εμφάνιση και ομιλία δεν παρέλειπε να εκθειάζει την διακυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά.

Το αποτέλεσμα αυτής της στήριξης ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης να καταγράψει ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά στη Μεσσηνία και ειδικά στην πατρίδα του πρώην πρωθυπουργού, την Πύλο, όπου ήρθε πρώτος.

Με τα νέα δεδομένα πλέον οι λεγόμενοι σαμαρικοί περιορίστηκαν στην τέταρτη θέση και ο ρόλος του πρώην πρωθυπουργού στα εσωτερικά δρώμενα της ΝΔ περιορίζεται συνεχώς.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Όταν ο Δένδιας δίνει μάχες για τα εθνικά συμφέροντα, ο Άδωνις μετράει απουσίες στα αμαξοστάσια

Η ντροπή του σοσιαλισμού ο «φιλελές» Πέδρο Σάντσεθ βουλιάζει στα σκάνδαλα

Τσίπρας: «Μόνο εμείς μπορούμε να νικήσουμε την δεξιά νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση Μητσοτάκη» (βίντεο)

Μετριότητα που λανσάρεται ως αριστεία… αριβισμός ματαιόδοξων ολιγοελάχιστων

Αντώνης Σαμαράς: «Σημάδια παρακμής, να τελειώνουμε με αυτή τη νεοφιλελεύθερη διαχείριση»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...