ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
DW: Πολιτική διάσταση στο «διαζύγιο» Παρτιζάν και Ομπράντοβιτς;
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μόνο τυχαία δεν πρέπει να θεωρείται η παρέμβαση και το σχόλιο του πρώην γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης Σαμαρά, Τάκη Μπαλτάκου για το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας.
Ο κ. Μπαλτάκος σχολιάζοντας το αποτέλεσμα συναθροίζει τις ψήφους που έλαβαν οι Απόστολος Τζιτζικώστας και Άδωνις Γεωργιάδης, διαπιστώνοντας ένα 30% αμιγούς και “καθαρόαιμης” Δεξιάς, προαναγγέλοντας μάλιστα απειλητικά νέο πολιτικό φορέα σε περίπτωση που αυτό δεν βρει έκφραση εντός των τειχών της Νέας Δημοκρατίας.
«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος επειδή επιτέλους καταγράφηκε η δυναμική της Δεξιάς πτέρυγας της ΝΔ σε ένα ποσοστό 30%, το οποίο αποτελεί δάπεδο και όχι οροφή», αναφέρει στη δήλωσή του και προσθέτει με νόημα: «Ένα τέτοιο ποσοστό δεν μπορεί να αγνοηθεί… Εάν δε αγνοηθεί, ανοίγει ο δρόμος για τη δημιουργία ενός υγιούς και αμιγούς Δεξιού κόμματος, υπό την κατάλληλη ηγεσία».
Η δήλωση Μπαλτάκου έρχεται την ώρα που μετά και την παρέμβαση Σαμαρά που εμμέσως πλην σαφώς προανήγγειλε επιστροφή του, οργιάζουν τα σενάρια για ζυμώσεις και κινήσεις στη δεξιά φράξια της ΝΔ που δεν θέλει να δει την παράταξη να επιστρέφει στις αρχές του καραμανλικού κοινωνικού φιλελευθερισμού, επιχειρώντας να αλώσει τη ΝΔ.
Ο Τάκης Μπαλτάκος είναι γνωστό ότι ακόμα και μετά την αποπομπή του από τη θέση του γραμματέως του υπουργικού συμβουλίου διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ και η “λύση συνεργασίας” ήταν μόνο για το θεαθήναι εξαιτίας του σκανδάλου με τη συνομιλία με τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής.
























































