ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Η Αίγυπτος ανέκτησε αρχαίο τεχνούργημα της εποχής του Τούθμωση Γ' από την Ολλανδία μέσω διεθνούς συνεργασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν ποινικοποιούνται οι διαδηλώσεις, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Δικαιοσύνης, αλλά αντίθετα με το νόμο 4356/2015 οι ποινές έγιναν πολύ ηπιότερες.
Παράλληλα επισημαίνει ότι συνεχίζεται «η συστηματική επιχείρηση παραπληροφόρησης» σε βάρος του υπουργείου Δικαιοσύνης η οποία «δυστυχώς αναπαράγεται άκριτα και από μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια».
Στην ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης γίνεται λόγος για «νέα απόπειρα σπίλωσης» και υπογραμμίζεται:
«Οι ίδιοι κύκλοι που κατά τη διάρκεια της ανοιχτής διαβούλευσης και των συζητήσεων στη Βουλή κατηγορούσαν την κυβέρνηση ότι αφήνει ατιμώρητες τις διαταράξεις της συγκοινωνίας για να “χαϊδεύει” διαδηλωτές, τώρα “θλίβονται” για το αντίθετο: ποινικοποιούνται, ισχυρίζονται, οι διαδηλώσεις, εντείνεται η καταστολή τους κ.τ.λ.».
«Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική», τονίζει στην ανακοίνωση το υπουργείο Δικαιοσύνης.
























































