ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Εκλογές, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,


















































ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
Τραμπ: «Έπεται η Κούβα» - Ομιλία με αιχμές για τις στρατιωτικές επιτυχίες των ΗΠΑ
Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Παρέμβαση Φαραντούρη για το νέο πογκρόμ Ελληνορθόδοξων Ρωμιών στη Δυτική Συρία
Αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Να ρίξει τους τόνους στα περί προσωπικής αντιπαράθεσης με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη επιχείρησε για άλλη μια φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, το βράδυ της Τετάρτης εξήγησε ότι η αντιπαράθεσή του με τον κ. Μειμάρακη, που επίσης διεκδικεί την προεδρία της γαλάζιας παράταξης, είναι πολιτική. «Κάθε κριτική συνοδεύεται από εναλλακτική πολιτική πρόταση».
«Σε όποια κριτική έχω ασκήσει, έχω καταθέσει και μια συγκεκριμένη πρόταση. Αυτό πρέπει να κάνει η Νέα Δημοκρατία» συνέχισε ενώ χαρακτήρισε τον εαυτό του «ευρωπαϊστή κεντροδεξιό πολιτικό που σιχαίνεται το λαϊκισμό».
«Δεν είμαι αντι-Tσίπρας. Είμαι το αντίθετο του Τσίπρα. Είμαι ένας άνθρωπος που απεχθάνεται το λαϊκισμό» συμπλήρωσε και υποστήριξε ότι έχει μεγάλη δυνατότητα «να διεμβολίσω το μεσαίο χώρο. Εκεί όπου κερδίζονται οι εκλογικές αναμετρήσεις».
























































