Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καμμένος: Θα στηρίξω τον Τσίπρα μέχρι τέλους

Καμμένος: Θα στηρίξω τον Τσίπρα μέχρι τέλους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τη στήριξή του στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα «μέχρι τέλους» επιβεβαίωσε ο πρόεδρος τον Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και ανέφερε ότι οι βουλευτές που εξελέγησαν και στην ΚΟ τουΣΥΡΙΖΑ γνώριζαν αυτά που υπογράψαμε το καλοκαίρι και θα στηρίξουν τις αποφάσεις της κυβέρνησης. Αναφερόμενος στη Ν.Δ. εκτίμησε ότι δεν μπορούν να συμβιώσουν όλοι μαζί.

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ο κ. Καμμένος υπογράμμισε τη στήριξή του στην κυβέρνηση αλλά, διευκρίνισε πως «δεν χαράζουμε εμείς την πολιτική». Σχολίασε τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ ως μία έντιμη πολιτική συμφωνία. «Η δική μου με τον Αλ. Τσίπρα είναι μεταξύ δύο ανθρώπων που ήθελαν να έρθουν σε ρήξη με το κατεστημένο. Θα στηρίξω τον Αλ. Τσίπρα προσωπικά μέχρι τέλους γιατί είναι ένας έντιμος πολιτικός» σημείωσε.

Ερωτηθείς για την πιθανότητα συνεργασίας με την Ένωση Κεντρώων ο κ. Καμμένος είπε «να δούμε τις προτάσεις του Βασίλη Λεβέντη, μακάρι να έρθουνε όλοι στην κυβέρνηση. Μακάρι να στηρίξουν την κυβέρνηση και δυνάμεις από τη Ν.Δ.».

Ξεκαθάρισε πάντως ότι «δεν πρόκειται ποτέ να συνεργαστούμε με τον Γεωργιάδη, Βορίδη, Πλεύρη», ενώ σχετικά με πιθανή συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ σχολίασε «καλοδεχούμενος όποιος θέλει να στηρίξει την κυβερνητική πλειοψηφία. Και με την κ. Γεννηματά συνεργάζομαι αν βγάλει εκτός τον κ. Βενιζέλο».

Σχολιάζοντας τη σχέση του και τις επαφές του με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή είπε ότι «δεν έχω συζητήσει σενάρια επιστροφής με τον Κώστα Καραμανλή. Εντολές δεν παίρνω από κανέναν και ούτε θα το έκανε ποτέ ο Καραμανλής».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Διεθνή διάσκεψη με κεντρικό θέμα τη Συμφωνία των Πρεσπών ανακοίνωσαν το «Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα» και το «Ίδρυμα Ζόραν Ζάεφ»

Ο Αλέξης Τσίπρας αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την πατριωτική Συμφωνία των Πρεσπών

Ο Αλ. Τσίπρας μίλησε τηλεφωνικά με τον Ζόραν Ζάεφ για τη Συμφωνία των Πρεσπών

ΣΥΡΙΖΑ: Ενότητα και συστράτευση με τον Τσίπρα δίπλα στον Κασσελάκη

Κασσελάκης: Τους χαλάσαμε το σχέδιο για αξιωματική αντιπολίτευση ένα βολικό για το σύστημα κόμμα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Φωτιά Μάτι: Έτσι στοχοποίησαν την ΑΘΩΑ Ρένα Δούρου και μια προαναγγελθείσα πρωτοφανής έφεση
Η Ρένα Δούρου σεβόμενη το μέγεθος της τραγωδίας και τον πόνο των συγγενών των θυμάτων...