Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λεβέντης: Ο Τσίπρας είναι ΠΑΣΟΚτζης – Θα μιλήσω με τον νέο πρόεδρο της ΝΔ

Λεβέντης: Ο Τσίπρας είναι ΠΑΣΟΚτζης – Θα μιλήσω με τον νέο πρόεδρο της ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πληρωμένη απάντηση τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα έδωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης. Ο πρωθυπουργός σε συνέντευξη του σε Κυριακάτικη εφημερίδα εν πολλοις δήλωσε ότι είναι όνειρο θερινής νυκτός ο σχηματισμός οικουμενικής κυβέρνησης , ενώ χαρακτήρισε αστεία την συζήτηση για συνεργασία με τον Βασίλη Λεβέντη και την Ένωση κεντρώων.

Ο κ. Λεβέντης μιλώντας στο Mega, επανέλαβε την θέση του για σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης και μάλιστα χαρακτήρισε, τον πρωθυπουργό ως «ΠΑΣΟΚτζή» γιατί έχει απορροφήσει πλήρως τη λογική της διατήρησης της «καρέκλας».

«Δεν απορρόφησε ο ΣΥΡΙΖΑ το ΠΑΣΟΚ αλλά το αντίθετο. Ο κ. πρωθυπουργός δεν είναι αριστερός αλλά πασοκτζής εφόσον θεωρεί αστεία τη συζήτηση περί οικουμενικής, αν αυτά που λέει δεν τα λέει για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να κλείσει τα σενάρια»

Ο κ. Λεβέντης επανέλαβε, επίσης, ότι ο λόγος που ο Αλέξης Τσίπρας αποκηρρύσει την οικουμενική είναι για τους θερμοκέφαλους και τους βολεμένους του συστήματος ΠΑΣΟΚ που πήγαν στον ΣΥΡΖΙΑ. «Πήγε στην Εΰρώπη, ξέρει ότι θέλει οικουμενική κυβέρνηση, δεν μπορεί να λέει αυτά τα πράγματα» συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ανακοίνωσε, επίσης, ότι «περιμένω την εκλογή νέου προέδρου της ΝΔ για να συναντήσω και αυτόν και τον Τσίπρα και να τους προτείνω οικουμενική».

«Ο Φλαμπουράρης δεν μου έχει ζητήσει να στηρίξω την κυβέρνηση με τους 9 βουλευτές μου» επέμεινε ο κ. Λεβέντης συμπληρώνοντας ότι ο υπουργός Επικρατείας τον ακούει όταν μιλά για οικουμενική αλλά δεν απαντάει.

Χαρακτήρισε, επίσης, «παρά φύσιν» τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και επανέλαβε ότι η παρουσία Καμμένου με «τα στεφάνια που ρίχνει στα Ίμια και τις ομιλίες του για δολάρια καθιστά την υπόθεσή του λίγο μη συνεργάσιμη».

Σχολίασε, δε, για τη σχέση Τσίπρα-Καμμένου ότι είναι «μια συνεργασία που έχει ο ένας το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει και ο άλλος έχει πάρει δύο υπουργεία και κάθεται στη γωνία. Δεν ξέρω αν είναι αξιοπρεπής για τον Καμμένο η στάση αυτή».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Φάμελλος σε Γεωργιάδη: Είστε το συνώνυμο του χαρατσιού σε κάθε υπηρεσία δημόσιας υγείας

Κασσελάκης: Επαναχορήγηση 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο και όχι ψηφοθηρικά πριμ

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη;

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Αττικόν για Καλλιάνο: «Ενώ ψήφισε μέτρα για την ιδιωτικοποίηση της υγείας, απειλεί γιατρούς και νοσηλευτές»

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών – Πλήγμα στην εκλογική διαδικασία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...