ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιμπραήμ Καραγκιούλ: Η Τουρκία πρέπει να κατακτήσει Συρία, Λίβανο, Παλαιστίνη και το Ισραήλ να καταστραφεί - «Όποιος συμμαχεί με το
Το Ιράν απέρριψε τις διαπραγματεύσεις - Ο Τραμπ παρέτεινε την κατάπαυση του πυρός με το Ιράν
ΗΠΑ: Το παρασκήνιο της κλιμακούμενης σύγκρουσης μεταξύ του Υπουργού Πολέμου Χέγκσεθ και του Υπουργού Στρατού Ντρίσκολ
Η Μοσάντ ομολογεί: Χάσαμε στέλεχος στις επιχειρήσεις κατά του Ιράν
Ιρανικό ταχύπλοο επιτέθηκε σε ελληνικών συμφερόντων πλοίο στα ανοικτά των ακτών του Ομάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανοιχτό το ενδεχόμενο μείωσης του φορολογικού βάρους για τους εργαζόμενους, αφήνει ο Επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη.
Συγκεκριμένα ο κ. Μοσκοβισί αναφέρει ότι η μείωση της φορολογίας είναι εφικτή στην περίπτωση που η κυβέρνηση πετύχει να περιορίσει την φοροδιαφυγή και τη μαύρη εργασία.
Ο κ. Μοσκοβισί υπογραμμίζει πως “η μεταρρύθμιση των φορολογικών συστημάτων αποτελεί εθνική ευθύνη”, ενώ συνεχίζει τονίζοντας πως “τα περιθώρια για τη μείωση των φόρων επί του εισοδήματος από την εργασία θα αυξηθούν, καθώς οι προσπάθειες για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και της αδήλωτης εργασίας θα αρχίσουν να παράγουν απτά αποτελέσματα”.
Τέλος η Κομισιόν, διαμέσου του Επιτρόπου της, “εκφράζει την ικανοποίησή της για την πρόθεση της ελληνικής κυβέρνησης να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις που αποσκοπούν στη δίκαιη κατανομή της φορολογικής επιβάρυνσης”.
























































