Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεϊμαράκης: Χρειάζεται αναδιάρθρωση στη δομή της Νέας Δημοκρατίας

Μεϊμαράκης: Χρειάζεται αναδιάρθρωση στη δομή της Νέας Δημοκρατίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Αιχμές» κατά της πολιτικής αποξένωσης από την επιχειρηματική τάξη της χώρας, που άσκησε όλο αυτό το διάστημα ο γραμματέας του κόμματος της ΝΔ, άφησε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μιλώντας σε ευρεία σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zougla.gr, o κ. Μεϊμαράκης στη συνάντηση που πραγματοποίησε με τους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων, των επιμελητηρίων, των σωματείων και των συλλόγων, ανέφερε: «Χρειάζεται αναδιάρθρωση της δομής της Νέας Δημοκρατίας. Ο πρόεδρος και ο γραμματέας του κόμματος, θα πρέπει να έχουν καλύτερη σχέση με τους προέδρους των επιμελητηρίων. Είναι τα τριτοβάθμια όργανα του επιχειρηματικού κόσμου».

Και είπε με νόημα: «Τα τελευταία χρόνια, είχε αποκοπεί η σχέση του γραμματέα με τον νευραλγικό τομέα των παραγωγικών τάξεων, θα πρέπει ν’ ακούμε όλα τα συνδικαλιστικά όργανα. Να αναδειχτούν νέα στελέχη με αξιοκρατικά κριτήρια».

Την ίδια στιγμή φάνηκε «άριστος γνώστης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η επιχειρηματική κοινότητα καθώς και των δυσβάσταχτων φόρων που έχει επιβάλλει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στους επαγγελματίες».

Ενήμερος για τα προβλήματα της αγοράς είπε στους παραβρισκόμενους « πως και ο επιχειρηματίας και ο συνδικαλιστής και ο πολιτικός θα πρέπει να έχουν μία κοινή γραμμή. Χρειάζεται συνοχή από όλους για να πάμε μπροστά. Τάχθηκε κατά των ακραίων απόψεων και είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά κατέστρεψε την επιχειρηματικότητα και τους Μικρομεσαίους Επιχειρηματίες με την ακατάσχετη φορολογία».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: «Ο κόσμος έχει κουραστεί με την αλαζονείες του 41%»

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Αττικόν για Καλλιάνο: «Ενώ ψήφισε μέτρα για την ιδιωτικοποίηση της υγείας, απειλεί γιατρούς και νοσηλευτές»

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών – Πλήγμα στην εκλογική διαδικασία

Δημοσκόπηση GPO: Πρώτη η ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ

Ο Δένδιας ήταν σαφής: Δεν θα δοθούν S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...