Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απάντηση της ΕΡΤ στον Τραγάκη

Απάντηση της ΕΡΤ στον Τραγάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Τραγάκης, ΕΡΤ, Θεοφάνεια,

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΡΤ, με την οποία απαντά στις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Τραγάκη και του Μητροπολίτη Πειραιά, κ. Σεραφείμ περί μη κάλυψης του εορτασμού των Θεοφανείων από τη δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Οπως σημειώνει, μεταξύ άλλων, το Γραφείο Τύπου της Λ. Μεσογείων, «προφανώς οι καταγγελίες έγιναν από λανθασμένη ενημέρωση και ως εκ τούτου η ΕΡΤ δεν ασπάζεται την άποψη πως έγιναν με πρόθεση την κατασυκοφάντηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης».

«Βολές» κατά της κυβέρνησης και της ΕΡΤ εξαπέλυσε ο Γιάννης Τραγάκης, ο οποίος εκπροσώπησε την αξιωματική αντιπολίτευση στην τελετή αγιασμού των υδάτων, στον Πειραιά.

«Θα ήθελα να επισημάνω ένα γεγονός: έρχομαι εδώ για 40 ολόκληρα χρόνια. Για πρώτη φορά δεν υπάρχει εκπρόσωπος της κυβέρνησης και για πρώτη φορά δεν υπάρχει Δημόσια Τηλεόραση. Αυτό ας το σκεφτεί ο καθένας μας από εμάς γιατί έγινε», είπε ο βουλευτής της ΝΔ και πρόσθεσε:

«Για τον μεν τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης το καταλαβαίνω, διότι δεν ήθελε να ακούσει τις αποδοκιμασίες. Από την ΕΡΤ, όμως, δεν θα περίμένα ποτέ ότι τέτοια μέρα δεν θα κάλυπτε αυτό το σπουδαίο γεγονός για τον Πειραιά που είναι το σπουδαιότερο γεγονός για την πόλη μας».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΡΤ:

«Σχετικά με δηλώσεις του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ και του βουλευτή της Ν.Δ. κ. Γιάννη Τραγάκη περί δήθεν μη κάλυψης του εορτασμού των Θεοφανείων από τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, το Γραφείο Τύπου της ΕΡΤ επισημαίνει τα κάτωθι:

Η ΕΡΤ1 με ζωντανές συνδέσεις προέβαλε σε συνεχή ροή πλάνα από τις τελετές αγιασμού των υδάτων στην Αθήνα και τον Πειραιά στην ενημερωτική εκπομπή “ΕΡΤ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ”.

Η ΕΡΤ2 μετέδωσε σε ζωντανή σύνδεση ολόκληρη την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Ι.Ν. Αγ. Διονυσίου Αρεοπαγίτου και αμέσως μετά ολόκληρη την τελετή αγιασμού των υδάτων από το λιμάνι του Πειραιά.

Η ΕΡΤ3 μετέδωσε σε δίκτυο με την ΕΡΤ2 την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και αμέσως μετά την τελετή αγιασμού των υδάτων από το λιμάνι της Νέας Μηχανιώνας.

Προφανώς οι καταγγελίες έγιναν από λανθασμένη ενημέρωση και ως εκ τούτου η ΕΡΤ δεν ασπάζεται την άποψη πως έγιναν με πρόθεση την κατασυκοφάντηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Χρόνια πολλά».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Θα παραμείνω αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τις εθνικές εκλογές, έχω τεράστια εντολή

Ο Ήλιος της δικαιοσύνης ανέτειλε για χάρη μας

Νίνα Κασιμάτη: «Να θριαμβεύσει το Φως της δικαιοσύνης επί του σκότους των γενοκτόνων των χριστιανικών Λαών του Καυκάσου και της Μικράς Ασίας»

Ανδρουλάκης: «Είναι χαρά και τιμή μου, που βρίσκομαι στο Οικουμενικό Πατριαρχείο για τη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας»

Κασσελάκης σε Οικ. Πατ. Βαρθολομαίο: Αμέριστη στήριξη της Αξ. Αντιπολίτευσης στο Οικ. Πατριαρχείο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...